Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trenle Avrupa! Ne dersiniz?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

ben bu yaz veya bris onraki yaz düşünüyorum..3 bölge düşünüyorum ama bakalım artık[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

valla gidenler tek başına sıkılmamış ama ben zaten arkadaşla gitmeyi düşünüyorum..zamanınıda Wacken'e denk düşürmeyi denicem(estelden aldım bu fikri saolsun:D)..3 bölge 1 ay bölge başına 9-10 gün düşüo ama iskandinav ülkelerinde o kadar gün ne yapılacağı hakkında bir fikrim yok:D[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla iskandinav ülkeleri en merak ettiğim bölge..onun yanında aslında şöyle düşünüyorum..iskandinav bölgesi ve fransanın olduğu bölgeye alsan gemiyle fln ibngiltereye gidersin ucuza..ya da trenle ispanyaya..ama bilmiyorum..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da, schengen vizesini hangi ülkeden alırsan al, istediğin ülkeye gidebiliyorsun. mesela benim babamın fransız konsolosluğun'da arkadaşı var. biz hep fransa'dan alıyoruz.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Sosyal ağlarda paylaş

ben ingiltere'den bahsetmiyordum zaten. olayda bi gariplik var. almanya italya ve fransa vize vermiyor, ama diğer ülkeler veriyor hollanda gibi.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Sosyal ağlarda paylaş

Imkanli, ama biraz pestil olma durumlari olur, cok bolge cok ulke dersen. iskandinav ulkelerinde de ulkeye girislerde cok kotu muamelelere maruz kaldi arkadaslarim. uyusturucu kacakcisi gibi davranilmis, hicbir ulke vatandaslari durdurulmazken bunlar didik didik aranmis.

[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 04 December 2003 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 04 December 2003 20:41 tarihinde demiş ki:
sadece canta aramiyorlar yalniz.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

Uh oh...

Job olayı olmuyordur umarım.

Brr.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen yaz çıktım... kesinlikle her insanoğlunun denemesi gereken bir olay...

yalnız en önemli husus gitmeden önceki hazırlık..
sorularınız varsa bana sorabilirsniz.. ki mutlaka sorun.. ve ya başka gitmiş birinden tavsiye isteyin.. acayip zaman kazanırsınız..
zaman demek gezicek yerin artması demek aman diyim dikkat :)

forumu okumadım.. dediğim gibi sorunuz varsa kesin danışın
Sosyal ağlarda paylaş

:) ben de iki defa gittim inter raille, bi tanesinde macaristan, avusturya, almanya, hollanda, belcika, digerinde de yunanistan, italya, monaco ve fransa. imkaniniz varsa mutlaka ama mutlaka gidiniz, ama yaniniza mutlaka cok iyi anlasacaginiz birilerini aliniz, cok kalabalik olmayiniz, interrail icin ideal grup 6 kisidir, cunku yukarisi cok kalabalik asagisi da az olur cok farkli aktivite yapacak gruplara ayrilamazsiniz. Bi de interraile gidecek olan arkadaslara kesin ama kesin tavsiye 18 yasindan once gitmeyin, geceleri tuzluk seklinde otelde oturarak gecirirsiniz sonra. Bi de esya olayini cok abartmayin ama bi sirt cantasiyla da hicbi yere gidilmez, cunku oralardan bi sey almak isteseniz (ki kesin isteyeceksiniz :) ) koyacak yer olmaz bi de oralardan bavul alma gereksinimi dogar. vs vs iste daha fazla bilgi icin bana da ozelden yazabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 04 December 2003 20:07 tarihinde demiş ki:
bişey sorcam gazetelerde ilanlarda "vizeleriniz alınır" diyolar nedir nasıldır bilen varmı?[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...

trafik takibi gibi bise bu da[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...