wastiee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 tamam okudum faq'den[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 shengen vizesi war ya bütün sınırlarda geçiyo tüm avrupa ülkelerine giriş yapabiliyon[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Benim gibi illa iskoçyaya gidecem diye tutturursan bir de ingiltere vizesi alman gerekiyo[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Ah ah seyehat etmek :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 ehe biz gidioz :P Hatta biraz daha para biriktirebilirsem bide Büyük Ağrı yapıcam!( Ciddiim :P)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Daha bi yere gidemedik bea ooof off[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Artık böyle birşey yapamıyorsunuz ne yazık ki... Ingiltere artık Türkiyeye Turistik vize vermiyor.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Bu yaz B bölgesi bizi bekliyo... Bi ara plan program yapmamız gerek ama hadi bakalım... [B Bölgesi: İsveç Norveç Finlandiya][hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemkum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 E BÖLGESİ : Fransa / Belçika / Hollanda / Lüxemburg En güzeli bu hollandada paso uyuşturucu çekicen ohhh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: fizban, 17 November 2002 17:48 tarihinde demiş ki: nası olacak da bi sırt çantasıyla 2-3 hafta gezilecek ? Kardeşim sırt çantası dediysek günümüz gencinin okula giderken kullandığı eastpaklerden bahsetmiyoz heralde aldınmı şöle içine çadırı bilen alacak bi izci çantası alıcan okkalı :P[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 küçük bi hata olduda [Bu mesaj Wulfgar tarafından 03 December 2003 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: kemkum, 03 December 2003 20:40 tarihinde demiş ki: E BÖLGESİ : Fransa / Belçika / Hollanda / Lüxemburg En güzeli bu hollandada paso uyuşturucu çekicen ohhh.... Yaw onunda limiti 5 gram ot o kadar... Onu taşıyacak olan, burdada taşır :)[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Gitmezsem içimde patlar.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bu yaz gidiyorum. iki yazdir erteleniyordu sudan sebeplerle, ama bu kez kesin gidiyorum.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 arkadaşım bu yaz gitti. ben de çalışmıyor olsaydım kesin giderdim. ahhh-ahhh, ama avrupada tarihi kiliseleri vb yerleri gezmek istiyorsanız. her şey dahil 2 milyar tl'yi ayırmanız lazım. arkadaşımın anlattığı ve benim en ilgimi çeken olay, eiffel kulesinin tepesinde insanların sevgililerine aşklarını bağıra bağıra ilan ederken onların keder içinde bakmış olması (mümkünse sevgilinizle gidin :)) ayrıca avrupada yemekler çok pahalı, ona göre kendinizi hazırlayın. mutlaka görülmesi gereken ülke, Hollanda[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 e çüş derim[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Alexi_Septimus, 03 December 2003 19:57 tarihinde demiş ki: Artık böyle birşey yapamıyorsunuz ne yazık ki... Ingiltere artık Türkiyeye Turistik vize vermiyor.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. hmm..peki ben nasıl turistik vizeyle geçen hafta ingiltereye gittim? yok ööle bişi..hala vize veriyorlar..bombadan sonra gittik bizde bi olay yok yani..bu arada benim abim yapmıştı interrail..belçika fln..bayaa 5 parasız kaldığın zamanlar olkuyor..örneğin abimler iki gece telefon klübüseinde yatmış:Dahaha süper..bu arada sırt çantası dediğiniz bayaa dapğcı çantası olmalı..yani boyunuz kadar fln..nasıl taşıyacağım demeyim normal çantadan daha hafif oluyor çünkü öyle ayarlanmış..abim almıştı..ööle bir ayarlamışlarki ağırlığı vücudunuza eşit olarak bölüyor ve ağırlığı yarısı kadar hissediyorsunuz..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Gilean, 04 December 2003 19:13 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 03 December 2003 19:57 tarihinde demiş ki: Artık böyle birşey yapamıyorsunuz ne yazık ki... Ingiltere artık Türkiyeye Turistik vize vermiyor.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. hmm..peki ben nasıl turistik vizeyle geçen hafta ingiltereye gittim? yok ööle bişi..hala vize veriyorlar..bombadan sonra gittik bizde bi olay yok yani..bu arada benim abim yapmıştı interrail..belçika fln..bayaa 5 parasız kaldığın zamanlar olkuyor..örneğin abimler iki gece telefon klübüseinde yatmış:Dahaha süper..bu arada sırt çantası dediğiniz bayaa dapğcı çantası olmalı..yani boyunuz kadar fln..nasıl taşıyacağım demeyim normal çantadan daha hafif oluyor çünkü öyle ayarlanmış..abim almıştı..ööle bir ayarlamışlarki ağırlığı vücudunuza eşit olarak bölüyor ve ağırlığı yarısı kadar hissediyorsunuz..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Ben geçen cumartesi gazetede okudum. Gazetenin yalancısıyım.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Gilean, canım gülüm, siz saldırılardan önce aldınız vizenizi. artık vermiyorlar vize.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ha, ama öğrenci ya da işçi vizesi alabiliyorsunuz, o ayrı.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 hueuhe valla ben uzun süreli aldım idare eder beni:Dzaten yeşil pasaport var schengen sorunu yok..amerika vizeside duruyor.heuh 1-2 yıl rahatım:D zaten uzun süreli değidlir o..verilmeye başlanır yine..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Almanya, Fransa ve İtalya da aynı uygulamayı yapıyor ama onlarda schengen geçiyor ve ispanya konsolosluğundan eskisi kadar kolay schengen alabiliyorsun. :D[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Öğrenci ve İşçi vizesi veriyorlar. Turist vizesi vermiyorlar. Süresiz US vizeleri vardı eskiden onlarda yalan oldu of of napıcaz.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ya şimdi araştırdım biraz..ingilizler 3 tane daha bombalama bekliomuş..o yüzden geçici olarak durdurmuşlar..süresi belli değil..o 3 bomba patlayana veya bulunana kadar anlaşılan vize alınmayacak..amerika vizesi almak bayaa kolay..schengende ööle idi ama bombadan sonra bilmiyorum..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben topiğe geçen yıl 2 yıl sonra diye yazmışım ama malesef 2004 yazında gidemiyorum - öss tercihtir vsvs svs - onun yerine ben türkiye turu yapacağım bir ay. ondan sonraki yıl ver elini avrupa ben iskandinav ülkeleri gezmeyi plkanlıyorum ilk etapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar