Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trenle Avrupa! Ne dersiniz?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
said:
fizban, 17 November 2002 17:48 tarihinde demiş ki:
nası olacak da bi sırt çantasıyla 2-3 hafta gezilecek ?

Kardeşim sırt çantası dediysek günümüz gencinin okula giderken kullandığı eastpaklerden bahsetmiyoz heralde aldınmı şöle içine çadırı bilen alacak bi izci çantası alıcan okkalı :P[hline]Avatar...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım bu yaz gitti. ben de çalışmıyor olsaydım kesin giderdim. ahhh-ahhh, ama avrupada tarihi kiliseleri vb yerleri gezmek istiyorsanız. her şey dahil 2 milyar tl'yi ayırmanız lazım.
arkadaşımın anlattığı ve benim en ilgimi çeken olay, eiffel kulesinin tepesinde insanların sevgililerine aşklarını bağıra bağıra ilan ederken onların keder içinde bakmış olması (mümkünse sevgilinizle gidin :))
ayrıca avrupada yemekler çok pahalı, ona göre kendinizi hazırlayın.
mutlaka görülmesi gereken ülke, Hollanda[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık...
Artık önümüzdeki imzalara bakacaz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 03 December 2003 19:57 tarihinde demiş ki:
Artık böyle birşey yapamıyorsunuz ne yazık ki...

Ingiltere artık Türkiyeye Turistik vize vermiyor.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.

hmm..peki ben nasıl turistik vizeyle geçen hafta ingiltereye gittim?
yok ööle bişi..hala vize veriyorlar..bombadan sonra gittik bizde bi olay yok yani..bu arada benim abim yapmıştı interrail..belçika fln..bayaa 5 parasız kaldığın zamanlar olkuyor..örneğin abimler iki gece telefon klübüseinde yatmış:Dahaha süper..bu arada sırt çantası dediğiniz bayaa dapğcı çantası olmalı..yani boyunuz kadar fln..nasıl taşıyacağım demeyim normal çantadan daha hafif oluyor çünkü öyle ayarlanmış..abim almıştı..ööle bir ayarlamışlarki ağırlığı vücudunuza eşit olarak bölüyor ve ağırlığı yarısı kadar hissediyorsunuz..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 04 December 2003 19:13 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 03 December 2003 19:57 tarihinde demiş ki:
Artık böyle birşey yapamıyorsunuz ne yazık ki...

Ingiltere artık Türkiyeye Turistik vize vermiyor.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.

hmm..peki ben nasıl turistik vizeyle geçen hafta ingiltereye gittim?
yok ööle bişi..hala vize veriyorlar..bombadan sonra gittik bizde bi olay yok yani..bu arada benim abim yapmıştı interrail..belçika fln..bayaa 5 parasız kaldığın zamanlar olkuyor..örneğin abimler iki gece telefon klübüseinde yatmış:Dahaha süper..bu arada sırt çantası dediğiniz bayaa dapğcı çantası olmalı..yani boyunuz kadar fln..nasıl taşıyacağım demeyim normal çantadan daha hafif oluyor çünkü öyle ayarlanmış..abim almıştı..ööle bir ayarlamışlarki ağırlığı vücudunuza eşit olarak bölüyor ve ağırlığı yarısı kadar hissediyorsunuz..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!

Ben geçen cumartesi gazetede okudum.
Gazetenin yalancısıyım.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
Sosyal ağlarda paylaş

hueuhe valla ben uzun süreli aldım idare eder beni:Dzaten yeşil pasaport var schengen sorunu yok..amerika vizeside duruyor.heuh 1-2 yıl rahatım:D
zaten uzun süreli değidlir o..verilmeye başlanır yine..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya, Fransa ve İtalya da aynı uygulamayı yapıyor ama onlarda schengen geçiyor ve ispanya konsolosluğundan eskisi kadar kolay schengen alabiliyorsun. :D[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi araştırdım biraz..ingilizler 3 tane daha bombalama bekliomuş..o yüzden geçici olarak durdurmuşlar..süresi belli değil..o 3 bomba patlayana veya bulunana kadar anlaşılan vize alınmayacak..amerika vizesi almak bayaa kolay..schengende ööle idi ama bombadan sonra bilmiyorum..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...