karabocek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Arkadaslar annem Parise gitmisti dedim oradan bi ara bi oyun isticem fln oda tamam demisti aramıstı fln daha Turkiyede yokken bu frozen throne ılk benım elıme fln gecmıstı.Kac aydır yazmayı unutuyorum ya sımdı bu warcraft Fransızca ve benım yukledıgım 1. cd yanı bu frozen throne expansıon oldugu ıcın bundan once regıon of chaos vardıya ıste onu ıngılızce yukleyebılıorum sadece...Sımdı bunu fransızcaya veya benım frozen throne u ıngılızceye cevırebılmem ıcın bır patch fln varmıdır veya baska bı yolu varsa nedır nasıl yapılır?Bı yardım eden olursa cok tesekkur ederım valla...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 onu eng e çeviremezsin. git bi tane frozen cd si al. cimrilik etme sonra ne yaparsan yap. eng olur işte[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar