orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bu oyunun save dosyası nerede?ayrı bir dosya açılmamış Nfs:Underground Save Games diye belgelerime diğer ea games oyunlarında hep açıldıda.arkadaştan bir save game aldımda nereye koymam gerekiyor?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bende save nerede bilmiyom ama EA nın oyunlarının bazılarının save belgerimin icinde oluyor bir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bak yukarda yazdım belgelerimde olması lazım ama yok diye.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataNFS Underground[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben saveler sıkıştırılmış sanıyordum iyi oldu öğrendiğim baya bi aramıştım vaktinde bu arada bende şöyle bi folderda C:Documents and SettingsAll Users.WINDOWSApplication DataNFS Underground[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 aha buldum galiba :p[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben bulamıyorum yarım edin lütfen ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 C:Documents and SettingsAll Users'da öyle bir dosya yok bende?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 tamam buldum.gizli dosya halindeymiş.bir sorum daha olacak?acaba oyunu sadece araba koyabilirmiyiz.yani ben arkadaşımın arabasını kendi oyunuma koyabilirmiyim?koyabilirsem nasıl koyabilirim,anlatabilirmisiniz?çünkü save dosyasında arabalara dair birşey yokmuş.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar