Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 slm ben bir pvm char yapmak istiyorum ama tamer ile uraşmak istemiyorum herkez tamer/bard diyor bunun yanında ben archer/bard düşündüm birazda chavery olsa içinde ii olur gibi varmı aranızda salam pvm charı cıkarabilecek yani oturıyım balrog dragon dorıyım bütün gün gm&macigal cıkarıyım[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ayni bende o dert teydim..... birtane paladin/warrior var birtane craftman var hala dogru durust para yapmiyorum pvm charim yok o yuzden gittim bir guzel tamer satin aldim bakalim ne olucak tamer/bard ewt[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Tamer-bard guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben bi kaç örnek vererek durumu izah ediyim.siz duygularınıza göre seçin ; mesela balron öldürme.Ben en kolay şöyle yapıyorum.mage olarak 2 earth elemantel yapıyorum ve saldırtıyorum balrona.haliyle earth elemanteller balrona zarar veremiyor,balronda earth elemantellere çok hızlı zarar veremiyor.zaten versede healliyorum.bu arada daemon slayer lı paladin arkadaşımda,chivarly büyüleriyle balron u kıtır kıtır kesiyor.bi balron paladinin silahına göre 2-3 dakikada ölüyor.tek başına öldüren ler vardı energy vortex+peace making le ama yeni pub la bunları göremedim.nedenide açık. dragon,daemon ve posion elemantel öldürmekte bard,tamer veya bi paladin olarak gayet kolay zaten.belli resistleri maximum yaparak ve iyi silah alarakda paladinin böyle yaratıkları öldürmesi gayet normal.ha ben luck ile birleştiricem dersem bard veya tamer ki ben luck açısından tamer'ı tavsiye ederim. bu aralar,aslında aos dan sonra iyi itemler tram veya fel yaratık lootlarından öte gauntlet deki boss lardan çıkıyor.o yüzden gerçekten hep iyi item çıkarmak gibi amacın varsa hızlı bir bağlantı ve paladin karakterinle gauntlete gitmeni tavisye ederim.tabi burda bağlantın çok önemli çünki item sevdasına günde 100k dan fazla insurance parasını hibe edebilirsin.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar