Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz Show

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Programın içine etti orası öylede
Neşet Ertaş be o odam[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 29 November 2003 01:29 tarihinde demiş ki:
abi
yine başladı ya.. off[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..

başka konuk olmayacakmı ya :=?[hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
yok abi konuk falan.. bunu çağırmış kendide pişman oldu zaten baksana yönetmene falan işaret çakıyor arada ahauha[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Mesaj tarihi:
ah ah thread'ı görünce direk açtım kanal d ' yi unuttum ki bugün beyaz show olduğunu su makinenin karşısında angut kesiliyorum.
psikopat,hüsmen fln olduğu ilk skeçleri kaçırdım neyse..[hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
abi deli misiniz siz ?
neşet ertaş o adam. bi eleman çıktı sıçtı sıvadı dediğiniz adam gelmiş geçmiş en büyük saz üstadlarından.

beyazın orda ses çıkarmamasının sebebide saygısı ve neşet ertaş ve şarkılarını çok sevmesi. hatta farkındaysanız, ilk türküde oda ağlar gibi oldu sonra kamera neşet ertaşa döndü[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Mesaj tarihi:
Hella Çok haklısın o adam Çok iyi bir saz ustası ama tabi allışmış milletimiz böyle şeyleri Sıkıcı buluyor. Naapsınlar heh![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
bencede ıcıne ettı denmez o adam ıcın de bende yanı uyudum bıraz ızleyıp
ama yenı tıplemelerden en cok hamit i seviyorum :p bıtıyorum walla[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ahh Neşet Ertaş icinde bole içine etti diyosaniz. Anadolu insani olman şart degil Neşet Ertaş ı anlaman için ama nerde.. batinin teknolojik , bilimsel ve çagdaş yaşamini ornek almamiz gerekirken biz maalesef onlarin kültürlerine ozenti duyuyoruz . yazik. Neşet Ertaş icin solenen şu sozler olmamaliydi..
adam oyle içten saz calıp ole samimi şarki soyluyoki bunu anlamak çok zor olmasa gerek. begenmezsin o ayri ama içine etti falanda çok agir .[hline]ben almiyorum
Mesaj tarihi:
beyler beyazda hamit tiplemesinde tam olarak ne dedi orda duyamamıştım ciguli patladı dolar ikiz kuleler dedi bunları birleştirip usame bin ladin yaptı ne konuştu ama orda neler dedi bilen varsa yazabilir mi
  • Yeni Oluştur...