kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 auhua bi eleman çıktı susmuyor ya 30 dk dır parça çalıyor sıçtı attı programı zauhauha[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Nolur bakın ya beyaz ses de çıkaramıyor ayıp olmasın diye auha ölüyorum.. *!düşer*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hahaha şarkıya bak lool[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 abi adam programın içine etti ya..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 AHAHAHAA abi çapkınlar sınıfı deli komik ya hahaah tiplere bakarmısın ;) Beyaz Bu adam komik![hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Programın içine etti orası öylede Neşet Ertaş be o odam[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 abi yine başladı ya.. off[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: theKingpin, 29 November 2003 01:29 tarihinde demiş ki: abi yine başladı ya.. off[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. başka konuk olmayacakmı ya :=?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yok abi konuk falan.. bunu çağırmış kendide pişman oldu zaten baksana yönetmene falan işaret çakıyor arada ahauha[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Eha skeç'lerle yetinelim bari ;)[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 araya koyabilirse tabi uzun havadan.. lol[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ah ah thread'ı görünce direk açtım kanal d ' yi unuttum ki bugün beyaz show olduğunu su makinenin karşısında angut kesiliyorum. psikopat,hüsmen fln olduğu ilk skeçleri kaçırdım neyse..[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yine başladı *!duvarlara tırmanır*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 çok bayık oldu bu programı sevmedim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ya argoya kaçıcak ama bir tabir vardır hani *iç etmek diye.. budur ya.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 sırf başını izliyorum ben beyazın artık oda skeçler için falan[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 oha psikopat bir film başladı mısırlı çoçuklar 5[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 abi deli misiniz siz ? neşet ertaş o adam. bi eleman çıktı sıçtı sıvadı dediğiniz adam gelmiş geçmiş en büyük saz üstadlarından. beyazın orda ses çıkarmamasının sebebide saygısı ve neşet ertaş ve şarkılarını çok sevmesi. hatta farkındaysanız, ilk türküde oda ağlar gibi oldu sonra kamera neşet ertaşa döndü[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 kaçırdım :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Hella Çok haklısın o adam Çok iyi bir saz ustası ama tabi allışmış milletimiz böyle şeyleri Sıkıcı buluyor. Naapsınlar heh![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bencede ıcıne ettı denmez o adam ıcın de bende yanı uyudum bıraz ızleyıp ama yenı tıplemelerden en cok hamit i seviyorum :p bıtıyorum walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 İçine etmedide ayırdı yani programı[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ahh Neşet Ertaş icinde bole içine etti diyosaniz. Anadolu insani olman şart degil Neşet Ertaş ı anlaman için ama nerde.. batinin teknolojik , bilimsel ve çagdaş yaşamini ornek almamiz gerekirken biz maalesef onlarin kültürlerine ozenti duyuyoruz . yazik. Neşet Ertaş icin solenen şu sozler olmamaliydi.. adam oyle içten saz calıp ole samimi şarki soyluyoki bunu anlamak çok zor olmasa gerek. begenmezsin o ayri ama içine etti falanda çok agir .[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 beyler beyazda hamit tiplemesinde tam olarak ne dedi orda duyamamıştım ciguli patladı dolar ikiz kuleler dedi bunları birleştirip usame bin ladin yaptı ne konuştu ama orda neler dedi bilen varsa yazabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 N. Ertaş bir solcudur.. Ve kaliteli saz sanatçısıdır.. Ama eşek hoşaftan ne anlar o başka..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar