hella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 8-10 dk arayla saniyede bilmemkaç tane Messenger Hizmeti titlelı pencere açılıyo. bu spamleri nası durdurcam ben cinnet geçirmek üzereyim. 2 gündür devam ediyo bi kaç program var ama onlarda paralı fln yapabileceğim bişey var mı ?[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ahah lame seni, bir çok yerden durdurabilirsin ama ben sana şu yolu söyliyeyim. denetim masasından -> yönetimsel araclar -> hizmetler -> messenger'e çift tıkla başlangıç türü devre dışı seç.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 olmadı edit: C:WINDOWSinfSysoc.inf "msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7"ı "msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7" haline getirdim ama yine olmadı[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 29 November 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 f0rtmat[hline]Kuzu [Bu mesaj Mavi tarafından 29 November 2003 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khellendros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 format ve kurulum yeni bitti ama sorun cozulmedi. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 İMDAAAT ! format için vaktim yok biri yardım etsin her taraftan fırlıyor :([hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 daha önce de konuşulan bu konuya geçen sefer verdiğim cevabin aynisini vererek ayni hizmeti yinelemeyi kendime görev bilirim[hline] C:>net send ip_address mesaj [mesaj gönder] C:>net stop messenger [hizmeti durdur] C:>net start messenger [hizmeti başlat][hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Control Panel, Administrative tools, Sevices aşşada messenger service var, sağ click stop sonra properties.. orada automatic var yani her açılışta çalışsın.. onu disabled yapın..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 http://www.spywareguide.com/txt_messengerspam.html Windows 2000 Click Start->Programs->Administrative Tools->Services Scroll down and highlight "Messenger" Right-click the highlighted line and choose Properties. Click the STOP button. Select Disable in the Startup Type scroll bar Click OK Windows XP Click Start->Control Panel Click Performance and Maintenance Click Administrative Tools Double click Services Scroll down and highlight "Messenger" Right-click the highlighted line and choose Properties. Click the STOP button Select Disable in the Startup Type scroll bar Click OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar