hella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 8-10 dk arayla saniyede bilmemkaç tane Messenger Hizmeti titlelı pencere açılıyo. bu spamleri nası durdurcam ben cinnet geçirmek üzereyim. 2 gündür devam ediyo bi kaç program var ama onlarda paralı fln yapabileceğim bişey var mı ?[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ahah lame seni, bir çok yerden durdurabilirsin ama ben sana şu yolu söyliyeyim. denetim masasından -> yönetimsel araclar -> hizmetler -> messenger'e çift tıkla başlangıç türü devre dışı seç.[hline]Kuzu
hella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 olmadı edit: C:WINDOWSinfSysoc.inf "msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7"ı "msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7" haline getirdim ama yine olmadı[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 29 November 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 f0rtmat[hline]Kuzu [Bu mesaj Mavi tarafından 29 November 2003 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
khellendros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 format ve kurulum yeni bitti ama sorun cozulmedi. :((
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 İMDAAAT ! format için vaktim yok biri yardım etsin her taraftan fırlıyor :([hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim..
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 daha önce de konuşulan bu konuya geçen sefer verdiğim cevabin aynisini vererek ayni hizmeti yinelemeyi kendime görev bilirim[hline] C:>net send ip_address mesaj [mesaj gönder] C:>net stop messenger [hizmeti durdur] C:>net start messenger [hizmeti başlat][hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Control Panel, Administrative tools, Sevices aşşada messenger service var, sağ click stop sonra properties.. orada automatic var yani her açılışta çalışsın.. onu disabled yapın..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected]
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 http://www.spywareguide.com/txt_messengerspam.html Windows 2000 Click Start->Programs->Administrative Tools->Services Scroll down and highlight "Messenger" Right-click the highlighted line and choose Properties. Click the STOP button. Select Disable in the Startup Type scroll bar Click OK Windows XP Click Start->Control Panel Click Performance and Maintenance Click Administrative Tools Double click Services Scroll down and highlight "Messenger" Right-click the highlighted line and choose Properties. Click the STOP button Select Disable in the Startup Type scroll bar Click OK
Öne çıkan mesajlar