revhas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 revhas beyaznoc daeween devvo jinnz sman'chi toi madturk khar'al gulay pearce lott qi-gonn alvarez eededo darkblade silmaril muhendis osci ginelus gorgouh sultan julien lorran de'ren deniz taylan arnaviscaa sad vanthoi raup julen adaxe gielouveth toplam 34 üyemiz var şu anda... "friend list" e eklesin guilddeki herkesi lutfen![hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bunu oyundada mail olarak yollasana..şimdi bir saat önce kağıda geçirip soora oyuna geçirmeyelim..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 beni de ekleyebilirsiniz ben de pa danim nick:Ricace[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bu listeyi bi update etmemiz lazım, ayrılanlar ve oyunu bırakanlar oldu... Bu hafta sonu bi bakiim olmadı...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: game947, 05 December 2003 11:07 tarihinde demiş ki: beni de ekleyebilirsiniz ben de pa danim nick:Ricace[hline]:) :-) ;-) :-p :-O sen kendin lonca kurmuyor muydun ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar