Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Ulan yuh be. P3-733 256 64GF2MX400 30GB HDD. Sadece TR 1. Lig, Full Detail açık değil ve yine de kastırıyor. CM4'ten biraz daha yavaş gibi geldi. Onda TR dahil 2-3 as lig koyduğumda biraz çekebiliyordum beklemeyi. Yok abi bir oyun nasıl bu kadar bekletir yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 kardeşler, bende bir salaklık var sanırım. bu oyuncağızı yükledim ve exe'ye tıkladım. amma ve lakin "wrong cd" gibi bir hadise gösterdi bana. bir dingillik mi yapmaktayım, aydınlatabilecek var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 dostum crack crack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 millet ya ben oyunu açınca game datayı yüklerken bir anda hata veriyor ve windowsa düşüyor sorun ne olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 CD'de cizig var. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 442 default kullanıp oyuncu ayarlarını kendim yapıp bjk de çok başarlılı oldum en son süperkupada chelsea ye 5 attmıştım kolaylaştırmışlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar