Aegean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ehe bende açtım topik bende ibiza diye yazdım da araba leon galiba ibiza değil :) süfer bir şey vala bila[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bi daha izledim araba seat leon :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 KC and The Sunshine band - That's the way (aha I like it)[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 babacum o şarkı olamaz abi.. benim dediğim böyle distortion falan girio gitarla hehe görüntü donuyor falan[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 tamam ben de sonradan farkettim bu şarkı renonun reklamınyaydı ehe olsun dinleyin eğlenin :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Öne çıkan mesajlar