Catscratch Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Superonline kullanıpta yahoo.com'a girebilen varmı yaw ? Ben 2-3 gündür giremiorum yahoo ile ilgili hiç bir yere. Proxy felan yapiim diorum ama http proxy adresi bilmiorum hiç ehhe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Neyse 200.195.52.193:80 ile hallettim olayı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben hiç ayar yapmadan girdim şimdi valla.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Superonline'dan giriosan internete hangi numarayı arayıp giriosun ?[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ya ben hala giremiorum www.yahoo.com'a proxy ile yada proxy olmadan ? Hala anlamadım ping çekince Pinging www.yahoo.akadns.net [66.218.71.92] with 32 bytes of data: böyle dio ve pingi atıo sonuçlar gelio ama girilmio siteye. Beklio beklio sonra bulamadım diyo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Şimdi bir proxy ile mail.yahoo.com'a girebildim ve de bu bana Yahoo'nun bazı superonline ip'lerini banladığının kanıtı oldu.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar