Shifty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 ya ben ankara'da episode2 lightsaberi arıyorum yerini bilen vrsa bana accaip bi kıyak yapmış olur. şimdiden teşekkürler[hline]Feel The Real Fear!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 episode 2 light saber i ne demek? kimin light saber ini ariosun? yoda? obi-wan? , anakin?i count dooku? hangisi[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 www.masterreplicas.com www.bladereplicas.com[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shifty Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 kimin olursa olsun kırmızı tercihimdir. koleksiyonumda bi tane bulunsun istiyorum da ankara nın herhargi bi yerinde bunlardan satan bi mağaza varsa bilidiğiniz bi yer yazın[hline]Feel The Real Fear!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 iki çeşit lightsaber var, biri işıklı mışıklı 40 milyon. hem kırmızı olsun diosun hem farketmes diosun nası bi olay bu? kırmızı bi tek dooku nun var. yani farketme veya farketmeme diye bi seçeneğin yok zaten. ikinci seçenek ise 15 milyona daha dandik bi versiyon. ondan ise ankarada yoqtur diye tahmin ediyorum ben.[hline]Eldarion the Infected a.k.a. Lord Epic Kenobi Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar