UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Baba ben bunu 5.sınıfken izlediydim.5 sene oldu :) Adam Philip&Terrance'den bile fazla yellenmiş :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ya ben tarafsız anlattım işte neturel dediğiniz gibi hep kendi haklı olmak istiyor gören dava açtım sancak:) geem iyi anlattın helal olsun[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: UltraPsycho, 04 December 2003 19:35 tarihinde demiş ki: Baba ben bunu 5.sınıfken izlediydim.5 sene oldu :) Adam Philip&Terrance'den bile fazla yellenmiş :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho kutluyorum seni. kopardın beni direk ehehe burda chemical la naturelin kavgasını tartışıyoduk osuruğu tamamen unutmuşum ehehe[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Diablo, 04 December 2003 19:34 tarihinde demiş ki: aslını nası bilelim biz burda yazdıklarınıza gore yorum yapıoruz madem yorum yapmamızı stemiosunuz nie cıkardınız kavgayı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım abi 2 saatir olayı yatıştırmaya çalişiorum.yapılan kavganın ne kadar gerzekçe olduğunun farkındayım.şebeklikten başka bişey değil yani.forum'un amacı bilgi alışwerişidir. olaylar bu kadar basit değil yorum falan yapmayın[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Chemical, 04 December 2003 19:38 tarihinde demiş ki: Ya ben tarafsız anlattım işte neturel dediğiniz gibi hep kendi haklı olmak istiyor gören dava açtım sancak:) geem iyi anlattın helal olsun[hline]Come back strong with fifty belly dancers! arkdaşım bak bu konuyu kapat diyorum hala aynı geyiği çeviriosun[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Abi ne bileyim bu topic'in kavga için açıldığını,bilseydim yazmazdım kusra bakmayın :) !!!!!!!!!!![hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Naturel ben kapattım sen açtın tekrar bende devam ettiriyorum sende kapattınmı laf sokup kapatmayı adet edinmişsin be[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bende diyodum insanlar nası 1000 mesaj,5000 mesaj atıp ünvan alıyolar.Kolay yolu da varmış...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ya brak ne madalyası postmu kascam 1000 aldık yetmezmi[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bu forum'a Ateş Hattı topici ii gider :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Hadi çocuklar önce yemeğe sonra yatağa, çok azdınız siz çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Evvet Sayın Segiricler Natural, Chem'iye Bir sol kroşe daha indiriyor ama Chemi bunlara dayanıklı. Chemi Biraz affalıyor ama kendini ttoplarlıyor. ATak yapmaya hazırlanıyor ve bir Aparküt denemesi ama başarılı değil. Naturel oldukça gününde bugün NAturel Bir Sol daha deniyor eveeet Chemi afalladı. Ama Oda Ne Chemi Gaza Geldi ve Naturelin Gogsunde bir vuruş denedi. Eveeet Next Round![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 chemi su an alıntı yaptıgım mesajdayım ve sana sinirlendim. birincisi uoyu natur almıs olabilü daha sonra ben uoyu natur den istedim baktım onda 3 tane var. goturdum hepsini eve (o uctanden 1i naturelin digerleri cagların (bi dost :-P ) ) hicbiri calısmadı sonuc olarak bende gittim yeni uo cd si aldım veonu da KIRMIZI kaba koydum. sen gelince benim calısanı almak icin bitarafını yırttın. birazdan devamını okuyacam threadin ayrıca senin hala o konudan bahsettigine inanamıyorum. Anneye soyleme konusu su oluyo. hatırladıım kadarıyla sizde iken igrenc bi cukalatan vardı naturele ondan 5-6 tane yedirmistin 1 mi 2 mi ne USd icin sonra gittin bunu annene soledin ve tabiki naturel bosu bosuna kustu. Olayları carpıtma Simdilik bukadar threadın sonunu okuyunca da bisiler yazıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bisi yazmaya gerek kalmadı ustteki topic benim :P Ya soyle acıklıyım 2 taraf da haklı bence. Birincisi Chemi cdsini istiyo ancak aos ile karıstırmasi yanlıs. naturel ise cdleri karıstırmıs olabilir ama bilmemesi dogal. hele ben ben calısmayan cdlerden yenisini alıp chemiyemi verecem. Ha aklıma gelmisken Chemi İstedigin zaman gel veriyim sana butun uo cdlerimi 1i calısırsa sanslısın. Zaten orjinalını aldım yakın zamanda. Surda bırak eger cdyi dert ediyosan. 3milyonluk bisi icin laf ediosun ayıptır gunahtır. bigun gel bize hem sana uocdlerimi verim hemde 3milyon calısmazsa alırsın bitane daha calısırsa da cebe atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: RazorJimmy, 04 December 2003 21:22 tarihinde demiş ki: unutup tekrar çok iyi arkadaş olacaksınız 100% eminim ki.. [hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by RazorJimmy @ ICQ# 12858821 bence o kadar emin olma bu dünyada okadar az arkadaşım warki...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 kitlenmeden benim de mesajım olsun hele...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaziL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Yani bir 'osuruk' topikinden buralara gelmek gerçekten çok ilginç. Keşke özel sorunlarını bu forumlara taşımasalardı ama yinede güzel bir öğüt verdiler,gerçekten güzel bir öğüt. Hem insan herzaman geyik yapmamalı öyle değilmi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Osuruktan girdiniz Ultima CD lerinden çıktınız. Helal olsun.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Natural_Jedi, 04 December 2003 21:41 tarihinde demiş ki: said: RazorJimmy, 04 December 2003 21:22 tarihinde demiş ki: unutup tekrar çok iyi arkadaş olacaksınız 100% eminim ki.. [hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by RazorJimmy @ ICQ# 12858821 bence o kadar emin olma bu dünyada okadar az arkadaşım warki...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... bu şekilde eski defterleri public ortamda açarsan kalacağını da sanmıyorum bu Chemical için de geçerli. Ayrıca olayın iç yüzünü bilmiyorum bilmekte istemiyorum ben sadece görünen yüzünden yorum yapıyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar