Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 evet evet cidden komedi.. hele şu son 2 sayfa.. tam komediymiş[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Acaba Natural cd'nin gerçek sahibi mi? Chemical Natural'ı temizliyecek mi? Natural annesini hesaba katıcak mı? Ana bacı olacak mı? Yörünge dışına çıkılacak mı? Next Episode... This Summer... THE SAGA CONTINUES...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 04 December 2003 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 eh ne zaman kitlencek beklioruz biz de ya da garbage.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Alexi_Septimus, 04 December 2003 18:32 tarihinde demiş ki:Ana Bacı Olacakmı? burda koptum :D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bu kavganın fotograflı hikayesini istiyoruz sizden sakın küsmeyin![hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ya bak ya şimdi de ne diyo.. töbe töbee Şimdi yıllar önce bi uo cdm vardı bu herif benden istedi zorla aldı(evet kasadan çıkartıp verdirdi bana) sonra (İlk mesaj ben ikincisi naturel olarak gidiyor) -nerde cd -yok -nerde cd -yok -nerde cd -yok -nerde cd -hazara verdim -neden verdin sordunmu bana -sorcammı alala -BULSANA LAN CDMİ -banane ya bende diil hazara verdim -hazar nerde cdm (Hazar-Ben-HAzar-Ben gidiyor) -ne cdsi -hazar aloo -haa o cd ya o naturele geri verdim -HADİLEN -valla (Naturel-Ben-Naturel-Ben gidiyo) -naturel nerde lan sana vermiş ya -valla vermedi -LAN NAPTINIZ CDMİ -.... -ALOOOOOO -Hazar senden alcam cdyi (Hazar-Ben-Hazar-ben gidiyor) -YA HAYRET BİŞİ BENMİ KAYBETTİM -... KAYBETTİNİZMİ LAN NERDE CD İKİNİZ BANA 1 CD ALIYORSUNUZ BERABER YOKSA ÇOK PİS OLUR! *Sonra cdmd yok tabii:) hazarın eve gidilir* (ben-Hazar-ben-hazar gidiyor) -Lan bune 6tane uocdsi var burda verlan benimkini -Al -Çalışıyor dimi eskisi gibi hem bu benimki diilki olm benimkinin üstü kağıttı -Lan zaten senden aldığımda çalışmıyordu(yalan) bende bunları doğacandan arklardan aldım(cd pazarı yapıo herif) 1 tanesi çalışıyor oda benim(HADİLEN) -Ya ver o çalışanı -Olmaz lan benim o al seninki bu bozuk olan -YA ver bakim şu çalışana*bakılır* *üstü kağıttır benim cdmdir hatta baskı kayıklığından tanırım* BENİMLANBU -Diil! .. 2yıl sonra naturel yeni aos alır bize gidilir yüklenir çalışır 1 gün sonra naturel geri gelir (Naturel-ben-naturel-ben gidiyor) -Aos u versene bi yüklicem getircem -Olmaz -Benim o ama verlan -HADİLEN NASIL SENİN KAYIP UO CDM YERİNE ALMADIKMI LAN -Yoo ben kendime aldım onu -El koyuyorum -verlan *alır kaçar* Hala da geri getirmedi 3d yüklicem yok cd md git pazardan al diyo Tabi bu olaylar 1 yıl içinde olan konuşamaların derlenmesidir [hline]Come back strong with fifty belly dancers! [Bu mesaj Chemical tarafından 04 December 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 04 December 2003 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 sağolun kavganızın içyüzüyle ilgili bizi aydınlattığınız için. içim içimi yiyodu burda acaba natural ne yapmış da chem kızmış diye (!)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Olay sende chem. Adamın CD'sini izin almadan başkasına veriyorsun. Ayıp birşey.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 taam taam tartışın kendi konularınızı burda bi de başka konu altında bi de gereksiz bi konuda bi de hala kitlenmedi bi de garbageee :p[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konu kitlesin silinsin garbage'a yollansın birşeyler yapılsın. Yoksa "Ben senden daha uzağa işerim" olayına dönecek.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ulan o ben diilim o naturel başkasına veren cd ilk olarak benimdi ben naturele verdim cdyi:) tamamen karıştırdın[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Yazıya gene bakın kim ne demiş sıralamasını yazdım hele sen alexi:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 O zaman olay tersine dönüyor. ICQ dan devam edin bu konuya bence.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 oha be chem kavgada solenmez bunlar kan çıkar burda ben solim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 kızmakda haksız değilmişim ama dimi[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 yılan kendi eğrisini görmez deve boynun eğri der[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ya icq dan kavga edin cok uzadı kitliyorum ..locked[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 çevreye werilen rahatsızlıktan ötürü özür dilerim arkadaşlar... bunları konuşmanın yeri burası değil tabiki yaptığım şebekliğin farkındayım.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 son zamanlarda okuduğum en komik topic bu ya aman kilitlenmesin. Sadece natural le chemical e gülmüyorum diğerlerinede gülüyorum zuahahaha. mesela topici Locked.... yapan kişiye çok güldüm eheh devam devam..[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Neturel yıllardır kendini haklı görüyosun kaç kişi o haklı dedi hala laf yetiştiriyorsun kabul et yaptığın ayıptı yapmaman gerekirdi ama hala yılan hede hödö diyorsun lan alexi bile söylüyor ayıp etmiş diye kim görse böle diyor be hala kabul etmiyorsun ne diyim sana aman be locklayın şunu[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bu topic' kim kitledi ya yazın beyler yazın ben kilidi açıyorum ve Sticky yapıyorum.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Takip ettiğim kadarıyla 2 yakın arkadaş olması gereken insanın burda yaptığı şebeklik beni zorladı valla. Arkadaşlık bu kadr ucuz bişi diildir Natural.. Chem'i de tanımam seni de ama Chemical olaya daha olumlu yaklaşırken attığın mesajlar bende çok Cool olmaya çalışan adam imajı yarattı.. Neyse bana düşmez ama ; Arkadaşların kıymetini bilin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: GeeM, 04 December 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Neyse bana düşmez ama ; Arkadaşların kıymetini bilin[hline] Olay budur. Bitti kapandı.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben konuyu kapadım olayların aslını bilemeden yorum yapmayın[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 aslını nası bilelim biz burda yazdıklarınıza gore yorum yapıoruz madem yorum yapmamızı stemiosunuz nie cıkardınız kavgayı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar