Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Lan naturel bişiyin bokunu çıkarmak için daha önce 4 5 defa yapman lazım bu benim attığım 2. felan video topici direk haşaaaaaaaa[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 nick'imi doğru yaz önce ayrıca bu senin açtığın kaçıncı gereksiz topic?arama yap bakalım açtığın topiclere bak %80'i garbage'da[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 04 December 2003 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 04 December 2003 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Natural'le Chemical kapışıyo biz yanlız bırakalım onları[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 arama yapmassam allah belamı versin yüzdesinide burda alcam bak şimdi Al ulan 70 topic açmışım 22 taneside garbagede toplam 92 topic 22 92nin %23 dür %80 DİİİL! ŞİMDİ BİDAHA YÜZDE 80 DEMİCEN :hrr: hadi naş:-P [hline]Come back strong with fifty belly dancers! [Bu mesaj Chemical tarafından 04 December 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bekliyoruz heycanla =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bi üst mesaja yazdım:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 chemi sana bi laf söylicem ama lütfen annene falan söyleme... (mesaj adrese gitmiştir)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Chemical garbage topic yüzdelerine bakacak olursak ilk 3 te olma olasılığın çok yüksek. bide onu hesapla bakalım en fazla kim garbage e topic açmış. %23 le seni yazdık bi yere.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ? söle bakim:) ömsden ama Susturulunca nasılda kıvırtıon ha:) fistan dur arıcam şimdi[hline]Come back strong with fifty belly dancers! [Bu mesaj Chemical tarafından 04 December 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: DoGMeaT, 30 November 2003 19:40 tarihinde demiş ki: Deep-Night+1 LeadeR+1 arcane+1 yeter ya,bu osuruk muhhabbeti.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! +1 :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ya ben Chemical ile Natural'ı baya iyi arkadaş biliyordum noluyor ya???[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 arada kapışırız böle şimdi ikimizde ıslanıp yada damage alıp oturmazsak bitmez bu:P[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 adamı 1000000 kere affetmekten sıkıldım bazı yaşadığımız olayları burda anlatmiorum kıvır kıvır diyo ne demek istediğimi anlio ama neyse bişey demiorum...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 [wipe[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 hadilen kim kimi affediyo en son sıra devirmişdim sana sende gözlüğe vurunca kudurup berserker modda dalmıştım ayırıdılar orada yumruk atmıştım ben ssana tekme sallamıştım sora 2m uzağa çektiler:P[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Vur kafasına ya Jedi değilmisin.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 şimdi burda aptal aptal ağız dalaşı yapçak halim yok ama -anneeeeeee doğacan ultima cd sini alioooooooo diyen ben değildim...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Pff Bırakın çocuk kavgası yapmayı ya bi sorununuz varsa ıcqdan falan gorusun yada yuz yuze halledin.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 biliorum çok salakça bişey olduğunu...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Fistan, 04 December 2003 18:17 tarihinde demiş ki: Vur kafasına ya Jedi değilmisin.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Doğal Jedi bu. Boru değil dimi?[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 hHAHAHAHHAH[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Naturelcim son mesaj bakın bu atmıcam bidaha şimdi laf açar bırakırsa topici atarım :) O cd olayı vermem dicem inat etcen bende anneye devrediom başımdan atmak için sonra evde laaaaaan yeteeeeeer diye bağırınca sölemek zorunda kaldık oda lap diye aradı ver cdsini kızdı diye:) halada vermedin[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 of of of....cd senin miydi peki_? kendime inanamiyorum...nasıl böle biriyle arkadaşlık yaptım[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Off off...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 cidden of offf bi topic adına bu kadar yakışır yani resmen komedi:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar