hassand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bazi oyunlarda (mesela fifa 2004) save yapamiorum save ettiim anda windowsa atio nie olur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 tabi bi de nasi duzelir bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 aklıma glen en basit olasilik , save edeceğin folder in yada üzerine yazdiaracağin dosyanin "READ_ONLY" olmasi olabilir ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 eet read only mis ama simdi de baska bi sorun ciki dosyayi read only den cikaramiorum ya da cikariorum ama soora bi daa bakinca ozelliklerine bi daa read only olduunu goruorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 sorunun read only le ilgili olduunu sanmiorum cunku calisan folderlarla ayni ozellikte calismaannar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 windows xp kullanıyorsun . xp nin salaklıklarından bi tanesi daha işte programfiles içinde oyun da . program files içinde read only olan bi dosyayı düzeltemiyorsun auto r/o yapıyor kendisi security ile ilgili bişey ama ben çok aradım nerden düzeltildiğini bulamadım en kolay çözüm oyunu c: içine kurman olacaktır[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: baaluo, 04 December 2003 16:36 tarihinde demiş ki:program files içinde read only olan bi dosyayı düzeltemiyorsun auto r/o yapıyor kendisi security ile ilgili bişey ama ben çok aradım nerden düzeltildiğini bulamadım oha, ciddi mi ?? bilmiodum valla daha önce hiç başima gelmedi ama eger oyle ise tek şey demek istiyorum .. OHA!!!!!! (yine de xp nin artilari bi sürü ...)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar