ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Nasıl upgrade ediliyor şu swoop lar bir türlü anlamadım.Rakipler 22:50 de yapıyor.Ben hiç bir yere çarpmadan bitiriyorum 28 oluyor ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 carpmakla alakali degil yolda hiz yukseltici bi olay var onun ustunden gecersen hizin atar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 benim de kafama takılmıştı bu. upgradeler için şuna şuna başvurun falan diyodu elemanlar...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bir de hızlandıkca turbo gibi bir ozellik alıyorsunuz onu da kullanın.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 oyunun tam ismi ve konusu ne?[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ehe isin komigi ben o hız olaylarından bile kactım 23.60 yaptım kazandımdı aheuea yasasın kotuluuuk :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar