Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

system of a down/ırkçılık

goldenice

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar bir arkadasıma bu grubun sarkılarında ırkcı sözler oldugunu gostermem gerekiyor(bunu bir yerden okumustum bu adamın anlamadan bu sarkıları dinleyip beni sinir etmesine baskalarına hava atmasına engel olmalıyım)lutfen sarkı ismiyle birlikte ırkçılık gecen bolumu turkceye cevirirseniz bu adamın sabah akşam attıgı havalardan kurtarmış olacaksınız
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle birşey var: Kimse yoğurdum kara demez.

Fransızlar'ın kanıtlarıyla "Ermeni Soykırımı" diye birşey olmadığı, asıl katledilenlerin Türk köylüleri olduğu ortaya çıktı, gelgelelim Ermenilere bu böyle öğretilmiyo. Ayrıca herkes kendine göre haklıdır. tabi ki SoaD'u savunmuyorum ama kendilerine göre haklılar. Benim bildiğim tek şey ilk albümlerinin kapağında "Bu albümü Türkler tarafından katledilen kardeşlerimize ithaf ediyoruz." gibisinden bişey yazdığıdır. Konserlerinde de bunun propagandasını yapıyolar ama küfrettiklerini sanmıyorum.

Bırak arkadaşın ne dinliyosa dinlesin, müzik evrensel bi dildir ve sen kendini biliyosan sorun yok. Hava atması beni de rahatsız ederdi ama sallama.[hline]When a men lies, he murders some part of the world..
Sosyal ağlarda paylaş

ya inanın hayatımda hiç kimsenin özgürlüklerine laf soylemedim ama bu cocuk ve konuşmaları beni sinir etti ya hani kendini bi muzik dinliyor diye adam sanması hatta bu müzik de ırkçı icerik var oldugunu duydugumu soyledigimde bana yalancı demesi uzerine asırı sinirlendim su max ı turkceye cevirebilecek biri avr mı
Sosyal ağlarda paylaş

beyler tavsiyem kazma gibi gidip de 11 milyon vererek konser girişine "no dogs and turks" yazan bir grubun albümünü alcağnıza 4 milyona climb albümü alın. hem müzikleri 100 kat daha ii hem de bir türk grubuna katkıda bulunmuş olursunuz.[hline]Eldarion the Infected a.k.a. Lord Epic Kenobi

Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki:
her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...