Dae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 öss giriş belgesinde posta kodu bölümüyle ilgili sorun yaşıyorum kitapçıkta falan internetten ada 199 dan öğrenin deniyor posta kodunu ben ataköy 5.kısım için baktım ve 34158 yazıyordu ancak okulda telekom faturalarına bakın diyor ve faturada 34750 yazıyor... :-? bildiğim kadarıyla 34750 yi biz 4-5 yıl önce kullanıyorduk ve sonra değişti...hala aynı kalmış olabilir mi? yoksa nette yazan mı doğrudur?? diğer birkaç faturaya da baktım (turkcell falan). 34158 diye geçiyor posta kodu eee arada kaldım!!! :( resmi faturaya mı güveneyim? yoksa internet sitesine mi? benim gibi ataköy 5 te oturup da öss ye giren var mı başka????[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 valla 7-8'in 34750 ama ayırdılarsa kısım kısım posta kodlarını o zaman bilmem. ama ben olsam turkcell'e güvenirim. :) onlar araştırmışlardır.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 telefonlar cevap vermiyor sürekli meşgul... :( 1.5milyon insan şimdi arıyor sanki hem web sayfası çökmüş hem de telefonlar! erkenden öğrendim diye seviniyordum bir de... bu kadar mı olur ya..resmi yerde bile bir yazan bir diğerini tutmuyor... :hrr: aquila sen de bence bir kontrol et bakarsın aynı olay olur. benim gibi tam doldururken delirme...[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2002/10/24/guncel/guncel9.html böyle bir olay buldum..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoRRiS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben 2. kısımda oturuyorum ama posta kodunu nerden öğreniceğimi bulamadım hala.. şu faturanın neresinde yazıyor baktım da bulamadım yani.. ayırca istanbulda oturanlar şu saçmalığa bi baksınlar http://interaktif.ptt.gov.tr/postakod2/ http://interaktif.ptt.gov.tr/postakod2/indexmy.php[hline]Ölüyorum tanrım Bu da oldu işte. Her ölüm erken ölümdür Biliyorum tanrım. Ama, ayrıca, aldığın şu hayat Fena değildir... Üstü kalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: -coLdwind-, 04 December 2003 22:47 tarihinde demiş ki: http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2002/10/24/guncel/guncel9.html böyle bir olay buldum..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. coldwind çok saol.umarım bu haber doğrudur. buraya göre posta kodumun 34158 olması lazım avrupa yakasında oturduğum için.[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Haydaaaa... Sakat mı ulan bunlar?Dellendim şimdi... Benim posta kod'um ezberimdedir 80621...Adamlar ne diye değiştirdiler anlamadım ki... 34 Istanbul'un sıralama sayısı A'dan Z'ye plakadaki olay yani. Acaba böyle bir arıza çıkarmak mı geldi akıllarına... Her yerde 80000 ile olur bunlar böyle birşey yapma gereği duymuşlar. Çıldıracam neden ya?[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 oss ıcın telekom faturalarınına bakıpta yapın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ya en kesin çözümü söylüyorum(yani ben LGS'de böyle yapmıştım) muhtara sor.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar