Natural Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Anime izlemeye yeni yeni başliorum.ilk animematrix ile X'i seyrettin X pek hoşuma gitmedi.biraz önce Vanpire Hunter D'yi izledim we çok çok beyendim süper acayip hoşuma gitti.sırada ne olmalı şua anda sadece movie izliorum bana anime önerisinde bulunursanız çok çok mutlu olurum.şöle aksiyon unsurları fazla olan animeler tercihim dir:)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ama madem sordun klasikleri dene derim ilk olarak akira olur ghost in the shell olur.Yenilerden ama çok kaliteli sprited away olur,Tv seri ararsan hellsing(vampirlidir buda sevebilirsin),Noir,Ruruoni Kensin,Evangelion,Lodoss War ilk aklıma gelenler[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 aslında vampir olayına gıcığımdır ama sağol[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 sen hemen bi yerden bulup LOVE HINA izleyeceksin. gulmekten bi tarafin acilacak, anime olayina bodoslama girmis olacaksin. duygulanacaksin da, cesit cesit sey dusunucen. kos kos durma.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 AnimeNFO AnimeNFO top 100 list seç beğen izle .... kişisel tavsiyelerim ; +berserk +cowboy bebop +full metal panic +Full Metal Panic 2 fumoffu +get backers +Ghost in the Shell Stand Alone Complex +Gundam Seed +last exile +serial experiments lain[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar