x007x Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Daha bugün ultima oynamaya başladım o yüzden size komik gelebilir sorularım.Aşağıda yazdıklarıma cevap verirseniz sevinirim. 1)Baja diye biyerden giriyorum oyuna ve burda Haven diye bi şehirde oluyorum burda bi büyücü var onun verdiği görevleri yaptım şimdide aylak aylak ortada geziniyorum diğer şehirlere nasıl gidicem? 2)Millet atlara böceklere falan biniyo benimde edinmem için ne yapmam gerekir? 3)Atlantic Europa falan filan diye bir sürü yer var bunların her birine girdiğimde değişik bir character açıyorum bunların hepsinde aynı karakter kullanılmazmı? İlgilenenlere teşekkürlerimi sunarım.Bu arada Versiyon olara AOS kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 millet almış oynuyo bi daha alamadık,bende bildiğim kadar yazıyım türkler genelde atlanticte oynuyomuş,onun için orda başla istersen atlar stablelarda satılıyo uo automap edin ordan bak stablelara,böcükleri ise kendin bulup tameliyon o uzun iş ortak bi char olmuyo,ama sürekli aynı shardda oynaman daha mantıklı,bide açılıştaki şehir seçme ekranından occloyu diyilde başka bi şehri seçersen daha rahat edersin,britanya gibin eheh newbie den newbieye yardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 baja da oynuyorum eğer shard değiştirmeyi düşünmüyorsan yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Diğer şehirlere moongateler ile gidebilirsin. Haven şehrinde güneye doğru yürü biraz görürsün gate i. Atlar ı stable dan , beetle - ostard gibi şekilli mountları tamer playerlardan alabilirsin. Her shard ayrı server ve charların ayrı oluyor tabi. Türklerin çoğu Atlantic shardında oynuyor.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 baktim sorulara lalah allah diorum neresi Haven falan..megerse AOS mus:D[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 aosla alakasi yok ki? haven cok onceden beri vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 heaven=occlo deilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 evet, ama yeni design tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x007x Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ufaktan çözer gibiyim durumları yanlız kaybolmaktan yana dertliyim.Bu oyunda kordinat gösteren bişi yokmudur yaw yada oan benzer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 UO Auto Map var http://uoam.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x007x Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar