Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Yardım Edin Şu Newbie'ye

x007x

Öne çıkan mesajlar

Daha bugün ultima oynamaya başladım o yüzden size komik gelebilir sorularım.Aşağıda yazdıklarıma cevap verirseniz sevinirim.

1)Baja diye biyerden giriyorum oyuna ve burda Haven diye bi şehirde oluyorum burda bi büyücü var onun verdiği görevleri yaptım şimdide aylak aylak ortada geziniyorum diğer şehirlere nasıl gidicem?

2)Millet atlara böceklere falan biniyo benimde edinmem için ne yapmam gerekir?

3)Atlantic Europa falan filan diye bir sürü yer var bunların her birine girdiğimde değişik bir character açıyorum bunların hepsinde aynı karakter kullanılmazmı?

İlgilenenlere teşekkürlerimi sunarım.Bu arada Versiyon olara AOS kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

millet almış oynuyo bi daha alamadık,bende bildiğim kadar yazıyım
türkler genelde atlanticte oynuyomuş,onun için orda başla istersen
atlar stablelarda satılıyo uo automap edin ordan bak stablelara,böcükleri ise kendin bulup tameliyon o uzun iş
ortak bi char olmuyo,ama sürekli aynı shardda oynaman daha mantıklı,bide açılıştaki şehir seçme ekranından occloyu diyilde başka bi şehri seçersen daha rahat edersin,britanya gibin
eheh newbie den newbieye yardım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer şehirlere moongateler ile gidebilirsin. Haven şehrinde güneye doğru yürü biraz görürsün gate i.

Atlar ı stable dan , beetle - ostard gibi şekilli mountları tamer playerlardan alabilirsin.

Her shard ayrı server ve charların ayrı oluyor tabi. Türklerin çoğu Atlantic shardında oynuyor.[hline]uo-ao-tfc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...