Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GEnel Stratejiler

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Valla bunun için fiks birşey söylenemez ugulamak istediğin taktiğe bağlı herşey tabiiki.Ama ben sana benim genelde uyguladığımı söyliim dene bi istersen:
Night elf;4ünü madene sokup biriyle altar yaparak başlıyorum yeni çıkan piyonla moonwell yeni çıkanla odun yeni çıkanla barrack(isim ezberlemem de:D) yenisiyle madeni beşliyorum ardından kalanları oduna yolluyorum bhu sırada altar oluor moonla altarı aynı ana denk getirmen önemli.
Bu noktadan sonra stratejine göre değişir ben hızlı expden yana bi tutum sergilerim genelde hemen D.Hunter yada yeni hero yaparım,sonrasında barracks olcak archera abanırım biraz ama moonwelle gene dikkat zamanlama önemli yetmezse fena aynı ana denk getir yine 4 archer bir melee heroyla rahatlıkla yakındaki expe gidip alabilirsin ondan sonra yapacaklarınıda yazmiim hem sana bağlı hemde uzun tutar ama tavsiyem ordunlaa bi an boş durma hareket keşif en önemlisi.Paran birikmesin hızlı ol[hline]Rampaların ustasıyım kızların hastasıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Genel strat ıstıyorsan.

HOtkeylerı ogren bu coooook onemlı.
Hangı armor hangı saldırı cesıdıne karsı ıyı hangısıne karsı kotu ogren.
En cok 2 dakkada bır rakıbını gozle bakıyım bı ne halt yıyomus dıye.
tek taktıgı tıkılıp kalma farklı seyler dene.
Orksan raiderlarını sev say zeplınsız bloodlustsız kullanma.
Elfsen ve archer kulnıyorsan Bloodmageın flamestrıkına lıcheın novasına dıkkat et.
Mass rıfle veya fiend kullnıcaksan once mıcro calıs.
Herzaman taktıgını degıstırebılecegın bır cıkıs kapısı bırak, belkı bı ıkı unıte daha az uretmene sebep olur ama herzaman kazanman ıcın sans tanır.

En onemlısı ucuk seyler yap.
Mesela mass ghoulu almanın en bılındık yolu aır gıtmekse boyle yapma karsındakı tahmın edıcektır ve gorgoyle basıcaktır, ne bıleyım sen footman+mortar team gıt. Farklı seyler yaparsan kazanırsın.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

ılk saldırın dusmanı ypratmıssa fakat sende bırsey bırakmamıssa saldırmanın manası yoktur unutmakı savunmak -WC3debıle- saldırıdan kolaydır. Ustelık boyle bır taktık saldırının en buyuk avantajı olan gavurların deyımıyle "elemant of suprise"ı elınden alır.

Dusmanını gozle acıgını yakala bı anda vur ıse yararsa devam et yoksa gerı cekıl (townportal kullanmayı unutma kullanan hero olumsuz olur bunu asıl unutma)[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde human oynarım. bloodmage veya archmage cıkar. sona blood çıkardıysan sorceress ile invisible at gönder adamın basesine bi flamestrike yap sona kaç. ama flame in level 3 olursa iyi olur. yada arch çıkar. adamın base sinin yakınında bi yere saklan water çıkar çıkar gönder. meşgul et adamı. yada bloodmage le phonix çıkar adamın işçilerine saldır. en azından 2-3 amelesini öldürürsün.
maksat adam creep yapamasın ve gelişemesin değil mi???[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...