Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 yaw şimdi size bişi soracam. hafta sonu maçım vardı.geçen maç tekmeliklerimden birisi kırıldığı için gittim tekmelik aldım.ama acelem vardı çok az pazarlık edebildim, aşaı yukarı adamın ilk söylediği fiyattan aldım.içim rahat etmedi.şimdi size danışıyorum: nike tiempo shiled tekmeliğe 25 milyon nike 2ppk tanesi 7.5 milyon'dan iki çift tozluğa 15 milyon. nası fiyat sizce?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Normal fiyat bence pazarlık etsen 5 milyon düşerdin en fazla bırak oda satıcının cocuguna çikolata parası olsun :D[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Oha len ben okadar paraya...eeee....5 fakiri doyururum :) Koysaydın bi plastik boru.Kesip şekil verseydin.Al sana tekmelik :P Yok olm ii almışsın Nike kalitelidir[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 hay allahım ya, tutki çok pahalı aldın diyelim neyapardın çom merak ediyorum walla kızma merak sadece:)[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 götürür geri veririm? niye böyle gereksiz bi merak içine düştünki?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar