Volfied Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Selam herkese, Simdi bizim elimizde kirmizi bi Renault 5 var 92 den kalma, baya eski bir sey. Hurda niyetine saymaktansa ne kadara olursa olsun satmak istiyoruz. Ne kadara satilabilir sizce, ya da burdan almak isteyen ya da isteyecek bi tanidigi olan varsa bana ozel mesajdan irtibata gecebilir mi? Bi sansimizi deneyelim dedim paticik de :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 araba hakkinda iice detayli bilgi verirsen daha guzel durur kazası varmı hangi bakımlardan geçti kaç km de falan filan[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 su anki yonetmelige gore hurda arabayi piyasaya cikarip hurdaya kaldirinca 0 arabada 4.200 milyon indirim aliyosun yani bu araba en asagi 2milyar eder[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bu araba hurdaya girmiyor yanlız dikkatinizi çekerim. 20 yaş üstü olması gerekiyor.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Beyler elimdeki bilgiler bunlar 1991 model 740 kg 47 hp beygir gucu 1108 cc[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Volfi Güzel söylüyorsun da. :) Araç kaç km de? Servis bakımları düzenli yapıldı mı? Motor ellendi mi? Ciddi kazası varmı? :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ha o detaylar 62841 km kaza yapmadi hic (0 kaza yani :)) motor iyi[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 eklenti: tum vergileri yeni odendiginden bi borcu yok, fenni muayenesi yaptirilmis bisi saglam yani[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 oha 12 yaşında araba 62 bin kilometre nasıl olur ya bizim arabalardan biri, bir yaşında kilometresi 40 bin[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Volfi nin annesi dogru dürüst kullanmamış. 062843 km göstergesi. ben ilgileniyorum arabayla.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 dogru durust degil de, fazla kullanmamis diyelim e o arabayla en cok gittigi yol heralde bursa istanbul arasidir, onu da yilda bir yapar maximum. O da okula gidip gelmek icin kullaniyodu zaten :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 hehe Benim büyük dayımın araba 11 yaşında, 49k km de :) Oluyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben biliyom arabayı arada itip yerini değiştiriyorduk ehuhe[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 arabayi sattik bugun, babamdan ogrendim az once. herkesin ilgisine tesekkurler PS: Araba 3.5 a gitti[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben alcaktım arabayı satmışlar hemen :([hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar