Gilean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ya londra'ya gittim bayramda..ordan tüy kalemle mürekkep aldım..kağıtta aldım..şimdi acaba bu eski zamanlardaki gibi nasıl yazarım onu düşünüyorum..bunun nette bir tutorialı varmıdır?yardımcı olursanız sevinirim vaslla..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 gothic script, italics, illumination gibi bilimum kaligafi dersleri olmasi lazim bunlardan alabilirsin nerde veriyolardir bilemem cizim dersleri veren yerlere bi sor sorustur[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 sağol bakınayım biraz..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar