Gilean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ya londra'ya gittim bayramda..ordan tüy kalemle mürekkep aldım..kağıtta aldım..şimdi acaba bu eski zamanlardaki gibi nasıl yazarım onu düşünüyorum..bunun nette bir tutorialı varmıdır?yardımcı olursanız sevinirim vaslla..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 gothic script, italics, illumination gibi bilimum kaligafi dersleri olmasi lazim bunlardan alabilirsin nerde veriyolardir bilemem cizim dersleri veren yerlere bi sor sorustur[hline]The World is yours.
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 sağol bakınayım biraz..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Öne çıkan mesajlar