Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Nwn sitesi zamaninda cok guzel bir kaynak olmustu bana. ama iki expansion cikti ve ikisi hakkinda da sitede bir girdi [entry :)] goremedim. Biseyler yapilacak mi? direk ceviri bile yapilsa, yeni cikacak Hordes ofUnderdark in walk through su veya moduler [:)] arkadaslarin yazacaklari tutoriallari eklesek? yani acildigi gibi duran sitelerden olmasin, yeni expansion in cikisi ile tekrar aktive olsun diyorum ne diyorsunuz?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ayrica ilgilenecek biri yoksa ben sorumlu olabilirim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 diger paticik mmorpg siteleri gibi, official siteden ceviri yapilir, SSler eklenir, walkthrough yazlabilir bilmem sonra modul yapanlar modul yapma tutorial i gibi bisiyler yapabilirler, eklenir siteye. Yani su anda ilk nwn icin hazirlanmis bilgiler disinda bisey yok sitede, update ederiz.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar