Salieri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 slmm.. benim xp açılırken bi yerde takılıo ve geçmio çok gıcık bi sorun yaw bazen siyah bi ekranda takılıo bazende scandiski geçmeye çalışınca ya da bitince takılıo nası bir sorundur başka kimde var napmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Format atmayı dene...[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 denedim düzelmedi..farklı sürümde yükledim farklı cd lerden yine düzelmedi.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 o zaman senin ramler uçmuş ramlerin birden fazla ise teker teker hepsiyle dene hangisiyle açmaz ise o uçmuştur.Ramin tekse bi arkadaşından uyumlu bi ram ödünç al.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ama arada sırada oluyo ve olmaya başladığı zmn ciddi ciddi çıldırtıo adamı 7 8 kes fln bazen de 15 20 gün hiç olmadığı oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bende de wardı aynı sorun format attım düzelmedi fdisk attım xp pro vardı onun yerine bu sefer xm home sp1 li cd kurdum düzeldi ne alakaysa aradan 2 hafta geçti bi gün divx filim buldum uğraştırdı biraz beni filim nimoc codec pack , divxbunlde , ac3codec , xvid codec topunu kurdum anca çalıştı filim bitti restart attım gene aynı sorun çıktı ? ne alakaysa gene fdisk attım sinirlenip xp home sp1 kurdum tekrardan gene düzgün divx film izlemey korkar oldum :P[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar