Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 nasil yaparim sayfayanin index ve geri kalani hep full screen ie de gozuksun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 wala benimde en cok istedigim isteklerden biri yeteri bir guc sarfedemistim bu olayi anlatmak icin ozeden saol vala[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 en nefret ettiğim şeydir .. bazi sitelerde var... işim gücüm var kadreşim ib taraftan başka bişeye bakiorum hooop full screen 19" aptal websayfasi ... YAPANLKARA ETTİĞİM KÜFRÜN HADDİ HESABİ YOK...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hangi sitede yapili? bilen ypkmu ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 www.eksenbilgisayar.com.tr ama tekar liyorum , seveninden çok nefret edeni olacaktir... çünkü farkli farkli resolutionalrda çalişan bir sürü insan var ... örnewğin kendi adima 1600x1200 çalişiorum explorer ekranim tahminen 800x600 gibi açik kalan bölgelerde başka şeyler çalişio ( örneğin tv , msnger , icq vs... )sonra LÖP die bi site gelio fuyll screen yapio .. sende uğraşiosun bi anda dağilan sisteminler ....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Oyarım öyle siteyi ben. :] Ona ne la benim desktop'ımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 dediğin şey bir popup penceresi olacak sa kodu yazabilirim ama tercihim maile falan göndermektedir.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Şey yapabilirsin anasayfan açılırken başka bi sayfaya yönlensin yani index.asp yap ve ona bi response.redirect("gerçek anasayfan") şeklinde yaparsan olabilir denemek lazım.Ama şunu da bilki kullanıcı için beğenilmicek bişey bi daha düşün[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar