Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bir ışık sönüyor Güzel bir beyaz sayfa Elimde kalem yerine Tutmuşum kalbimi Yazıyorum bu bıçkın duvar a Kalbimi her sıkışımda Bir aşk ülkem kanıyor Depremler kıyametler yanında Hiç kalıyor... Kanlarla yazılan her dizede Harflerin kendi arası savaşları Gözlerime bir davetiye adeta Vucudum bunlardan bir haber titreme nöbetlerinde Arkamda bir aile çatırdıyor Anne anneliğinden çıkmış bir çığlık gibi Baba sertliğinden ödün vermez kırıyor Ailenin o yıkılmaz köprülerini Arkamda bir kıyamet bıraktım Gidiyorum elimde kurumuş misali Koparılmış yeşil gövdesinden Kankırmızısı bir gül gibi Ankaranın o hırçın ruzgarında Bir ışık salınıyor bu yalnız beyhude sokaklarında Bır ışık dolaşıyor bu anıların hatıraların kara deliğinde Ve bu gece bir ışık sönüyor bu anlamsız...Hiçlik karesinde...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 daha ıyı ola bılırdı sankı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bunekadar kararmsar bir yazı böle... Çok kötü oldum... :([hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Çok güzel olmuş umarım hayatında bununla benzeşmiyordur..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Boş gibi görünen sokaklar boş değildir.. Rüzgar vardır oradalarda,Sende Ne hüzün varsa gel kalbinde dindir.. Karanlık çökmez dünyaya,sen durup siyaha boyamadıktan sonra! ps:Çok güzel olmuş Soul...Bir kaç tane daha lütfen! *Gider,Ege den bir şarkı açar..ağlaya ağlaya takılır öyle*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar