_HannibaL_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 beyler şu yabancı sitelere bakıyomda bir sürü strategy guide lar var neden biz de böyle şeyler yapmıyoruz. tamam sitenin forumu çok güzel olabilir ama ara sırada güncellenmesi gerekir değilmi. yahu siteye giriyorum ana sayfada siteye yeni eklenenler yazıyo tarihe bakıyom 2002. bence bu site çok daha iyi olabilir. bunun için ne yapmak gerekiyosa yapalım. yani ben çok iyi bilmem bu oyunu ama içimizde çok iyi bilenler var. bu kişilerin en azından genel stratejiler yazması gerekmez mi. bence sadece forum yeterli değil. nolur en kısa zamanda güncellensin şu site yawwww.[hline]Now my blind eyes see what others cannnot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 www.karanlikoda.net/forum[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 walla o siteyi biliyom arasıra giriyodum ama şu sıralar site bende doğru görüntülenmiyo. resimler hiç görünmüyo ama ben bu site hakkında konusuyorum.[hline]Now my blind eyes see what others cannnot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Hannibal site yeniden dizayn yapılacak bu sefer iyi olucak bu arada başka bir siteyle birleşme durumuda war.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 walla iyi olur. tekrar yapılınca bi haber veririsiniz artık.[hline]Now my blind eyes see what others cannnot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar