Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

35 milyona cd çalar olur mu?

senko

Öne çıkan mesajlar

bu gün carefour da gördüm fm/am radyolu 1 dak anti scok mp3-cda-vs vs çalar, cd-w cd-rw her türlü cd yi okuyabilme özelliği uzaktan kumandalı baterili bi cd çalar var 2 yılda garantisi var? bluesky marka

sizce sağlammıdır alınır mı? yani 35 milyon çok ucuz bi rakkam[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

demon yanni sağlammıdır alet her mp3 ü okur mu? bide tam teknik özelliklerini fln bilmiom
bu cd çalarların dosya altındaki şarkıları okuabilme becerileri var mı?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten alacamda elimde patlamasından korkuom 2 dinlerim 3.cüsünde bozulursa benimde kafamın tası atar yani... gerçi 2 yıl garantisi varmış ama garanti de nası garantidir bilemem ?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

35 milyon mu? İnanılmaz ucuz ama o kadar ucuzsa kalitesi bir soru isareti.

Mp3 playerlar dosyalar altında okur zaten, o dosyaları da player album diye ayırır. Çok büyük bir karma cd yapmak istemiyorsan dosyalara ayıracaksın elbet.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle

Don't look for trouble, it'll come to you

[Bu mesaj Saendul tarafından 30 November 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

35 milyona mp3 player olur mu ?
OLMAZMIŞ :)
ehue bu gün 8 kişilik bi kafile bu aletten almaya gittik.Neyse aletin olduğu bölüme gittik.Ama aletin hiçbi tarafında mp3 cart curt yazmiodu bi yetkili elemana sorduk. Ürün katoloğunda onun yanlış yazıldığını sadece cda okuduğunu söyledi.Bizde boynumuz bükük evlere gittik :)
demekki neymiş 35 milyona mp3 player olmazmış[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 03 December 2003 20:25 tarihinde demiş ki:
50 papele var show vcd+mp3 player[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

nerede nerede?[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...