senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bu gün carefour da gördüm fm/am radyolu 1 dak anti scok mp3-cda-vs vs çalar, cd-w cd-rw her türlü cd yi okuyabilme özelliği uzaktan kumandalı baterili bi cd çalar var 2 yılda garantisi var? bluesky marka sizce sağlammıdır alınır mı? yani 35 milyon çok ucuz bi rakkam[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bluesky saglamdir fransadan almistim 2 sene kullandým ama dusunce kirildi kapak felan mp3 uzantisi okuyor sadece o kotu[hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 demon yanni sağlammıdır alet her mp3 ü okur mu? bide tam teknik özelliklerini fln bilmiom bu cd çalarların dosya altındaki şarkıları okuabilme becerileri var mı?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ya zaten alacamda elimde patlamasından korkuom 2 dinlerim 3.cüsünde bozulursa benimde kafamın tası atar yani... gerçi 2 yıl garantisi varmış ama garanti de nası garantidir bilemem ?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 35 milyon mu? İnanılmaz ucuz ama o kadar ucuzsa kalitesi bir soru isareti. Mp3 playerlar dosyalar altında okur zaten, o dosyaları da player album diye ayırır. Çok büyük bir karma cd yapmak istemiyorsan dosyalara ayıracaksın elbet.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you [Bu mesaj Saendul tarafından 30 November 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bence de al garantisi de var işte bişicik olmaz tüketici hakları denen bişey var[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 eywallah gaza geldim yarin aliom[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bence yanlış okudun sen O 35 milyon bir taksidi falandır çünkü genelde Dev gibi 10 milyon yanına minicik x6 taksit falan oluo mesela....[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Lan okudum şöle bidaha İmkanı yok kesin taksidi öledir lan o kadar özellik 35 olamaz Olsa istanbulda her sokakta satılır o aletten[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 35 milyona olduguna emin msn ? yanında 0 olmaısn !?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Taksit olayındansa Zeuz unki daha mantıklı Ama genede o kadar özelleğie 350 milyonsa bile al derim[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 0 ları görmemişsindir bi daha bak ;)[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 35 milyona neden olmasın? alt tarafı cd ve mp3 okuyor... başka bir aksiyonu yokki aletin[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 olmicak bi şey deil yani cümbüş marka alet olur olur.hangi carefour da bende istewreeeeem...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 35 milyon ben de grdüm o aleti gaza getirmeyin ben de alıp almamayı düşünmüştüm[hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 35 milyona mp3 player olur mu ? OLMAZMIŞ :) ehue bu gün 8 kişilik bi kafile bu aletten almaya gittik.Neyse aletin olduğu bölüme gittik.Ama aletin hiçbi tarafında mp3 cart curt yazmiodu bi yetkili elemana sorduk. Ürün katoloğunda onun yanlış yazıldığını sadece cda okuduğunu söyledi.Bizde boynumuz bükük evlere gittik :) demekki neymiş 35 milyona mp3 player olmazmış[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hehehe [Bu mesaj ZeuZ tarafından 01 December 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 50 papele var show vcd+mp3 player[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben 90 milyona premier almıştım mp3 player+cd player+vcd player cd-rw bilem okuyo cillop gibi alet[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: SilphatosIce_, 03 December 2003 20:25 tarihinde demiş ki: 50 papele var show vcd+mp3 player[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) nerede nerede?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar