necrodmus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Lincoln navigator al ya da ona alternatif tank fln al işte ne biliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 range rover falan ciddi ciddi dusunuyosan, onun yerine 2. el dizelini bulursan land rover al. off roadda kralını tanımaz. dizel de ekonomik olur. allah korusun kaza yaparsan, olan karsıdaki arabaya/duvara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bizde geçen sene sattık discovery vardı dizel kamyon sesi çıkarıyordu :) yerine yeni kasa range rover aldık dizel, daha az ses çıkarıyor[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Ben Cherokee al diyince biri çıkıp kıt kafasıyla geyik yapmıştı şimdi çıkıp sanada yapar. bekliyorum.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Arkadas Subaru forester al eski kasasi 2. el fiyatlari 30 milyardan başliyo 36yi kadar yolu var hem cok şık duruyo kullanimi kolay ve performansi gayet iyi top gearda yeni kasasi arazide baya hunerli gozukuyordu.Eskisi sanirim daha guclu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Güvenli olsun diye 4x4 almak? Dağa mı çıkıyorsun hergün?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 4x4 değil Jip tavsiyesi onlar ilk olarak. Kaza anında diğer aracın sana ulaşıp zarar verme olasılığı bir otomobilde ve bir Jip de aynı değil. Ve dolayısıyla Jipler daha güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bana kalırsa şehir içi için bukadar evhamlı olmak pekte doğru değil. Jipler daha güvenli olabilir ama bu mantıkla olayın otobüse kadar yolu var :) Yinede illaki jipse, vodan doğru önerilerde bulunmuş, bana pek birşey kalmamış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Twilight sen arkadan fon müziği yap =) Wala şehir içi gerekli değil diyosun ist ataköy de sıkıştırılıp galleria'nın ordaki köprüden aşşa uçanını bilirim (jip olmasaydı kurtulamazdı)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar