umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 arkadaşlar bu 5551 de firewall ve router diyo bunlar ne oomakta router ne işe yarar firewall dediğide firewall için ayrı bir programmı yükleniyo yoksa bu firewall modemin içinde ayrı bir parça gibi bişimi (donanımsal mı) yane 5551 almakmı daha mantıklı bi ev kullanıcısı için yoksa 5510 mu bunların artıları ve eksileri neler karşılaştırma yaparmısının tabii aradaki 40 milyonu söylemenize gerek yok[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 YOKMU BUNU BİLEN[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 :yapma AYIP YA BUKADARIDA AYRI THREAD AÇIN DERDİNİZ AÇTIM SORUMU SORDUM YANITLAYAN YOK NE BİÇİM İLGİLENİYORSUNUZ MADEM CEVAP VERMİCEKSİNİZ NİYE AÇTIRTIYONUZ AYRI BİR THREAD :yapma :|:hrr :hrr :|[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Çok terbiyesiz insanlarız biz canım... cık cık cıkk Cevap versenize.. Ahlaksızlar! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Eno, 02 December 2003 00:12 tarihinde demiş ki: cık cık cıkk Cevap versenize.. Ahlaksızlar! :p Tam bir öğretmen konuşması =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ENO EN BAŞTA SEN GELİYON ZATİ SE ARAŞTIRMIŞIN ARADAKİ FARKLARI ONA GÖRE ALMIŞIN O FARKLARI BURAYA YAZMAK ÇOK MU ZOR :hrr: :hrr:[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 MİLLET YANITINI BİLGİĞİ SORUYA CEVAP VERMİYOR YAA[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Birşeyi öğrenmek için sormasını bileceksin umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 nasıl yane ben nasıl sordum acaba ve nasıl maceramı sonladım??[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 insanlara karşı saygılı olmasını ve forum kullanmasını öğren ilk önce.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben saygılıyım forumlardaki diğer threadlerde sorularımı sordum adsl ile ilgili ama kimse o soruya yanıt vermedi sanki o soru orada yokmuş gibi davrandılar ve bana başka bir thread de sorularını sor dediler bende ii bakalım dedim başka threadde sordum sorularımı ama görüyorsunuz millet dalga geçti cevaplarında Acaba Ben mi , Saygısım Yoksa Onlarmı?[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49894 burdada sormuştun.Ama cevabı ayrı 2threed altındada veirlmişti.Ayriyetten kimse kimseye cevap vermek zorunda değil.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 pardon ben othereadleri hiç okumadım acaba adresi nedir başlığı nedir[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 umut alıcaksan 5551 al adam gibi splitteri içinde . Firewallı var işte daha ne olsun. Router da bildigim kadarıyla diger makinelere dagıtıyo baglantıyı. Çok fazla soru sormaya gerek yok. artı eksisi ne olucak hepsini özellikleri aynı bi tek splitter router firewall artısı . param yok okadar diyosan 5510 alırsın ev de paşalar gibi baglanırsın . 5551 zate ev için deil ben aldım ama bende 2 makine var . Parana acımıyorsan 5551 alırsın firewalllu güzel valla spliteri da içinde . oluşumun sitesini birazcık kurcalasan bu kadar kasmana gerek kalmıyacak.Direk armut piş agzıma düş hesabı . www.olusum.com.tr Bİ bak siteye hepsinin özellikleri var . umarım yardımım olmuştur. Kafana takılırsa özelden de sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49725 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49169&page=1[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ah keşke benim hatta açılsada sorsam bişiler . 13 gün var daha koyuyo beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Adam haklı o soru orda yokmuş gibi davranamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: -Mandrake-, 03 December 2003 13:32 tarihinde demiş ki: Adam haklı o soru orda yokmuş gibi davranamazsınız! Niye biz Türk telekom veya Oluşumda çalışan elemanlarmıyız? Herkese cevap veriliyor ama 3242 tane topic acıp her konu altına sordugu soruyu farklı konulu topiclerdede açınca cevap alamıyor.Bunun yanında burda sorayım kesin cevap vermeleri lazım tarzda bir olayda yok.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 :) Mandrake oraya smile koymayı unutmuş sanırım... Yok bilinçliyse, vize öncesi iyi gülmüş oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 hehe 1 aydır falan pati forumlarına fazla girmiyorum heb yaban ellerin forumlarındayım ben başka bi forum daha görmedim böyle herkez saygı sevgi çerçevesinde en ufak "lan" bile geçmiyor sözlerde beyle yabancı adam gelince dumur oluyor tabi ahahy yarım edin lan adama kırarım kafanızı şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ilk aşamada Block yiyip 2. yada 3. acc de iyi bir paticik müdavimi olunuyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar