-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bu aralar bilg i upgrade etmeyi düşünüyorum fakat bi sorun war şimdi benim anakart rd-ram destekliyo bendede 128mb rd ram var ben daha 256 veya daha fazla ram almayı düşünüyorum şimdi 256mb rd ram nerdeyse 100$ bunu almaktansa yeni anakart+ddr ram almak daha mı mantıklı hem artık nerdeyse hiç bulunamıyo rd ram üretimide durduruldu gigabyte P4 anakart ve 128rd-ram i kaça satabilirim ? p 1.6 kullanıyorum bide hangi anakart tavsiye edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Yav şu sorunsal lafını kullanıp durmayın. 'sorun' diye bir sözcük varken neden gidip şu sarmal lafına benzeyen sorunsal'ı kullanırsınız yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 sistemi satamazsın kimselere satsan bile anakart + ddr da sana min 150$ a gelir rd bul al idare et ilerde kökten değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ama bu bir sorunsal! Anakart-Ram upgrade kargaşası yazsam dahamı iyiydi! olaylara iyi yönden bak dostum rahat relax ol optimist ol! ayrıyeten daha havalı oluyo sorunsal filan böyle entellektüelim havalıyım hesabı hem bak ERHOT da aynı sorunu yaşıyomuş! geniş kitlelere ulaşıcam![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Yeni anakart+ddr al bence doru duzgun bir anakart cak pro olsun ama ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 anakart ram al.ileriye dönük olur pc n hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ya anakart ı al şimdi bütün sistemi yeniden birleştir insanın gözü korkuyo sistemi siz birleştiricekseniz anakart+ram alıyim! bide şimdi 370Rd ram 512ddr-ram kadar performanslı çalışırmı yeni oyunlarda zorlanırmı kaliteli anakartlar çok pahalı ya 100$+ [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 03 December 2003 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 kaliteli anakart pahalı diosunda anakart+256 mb ddr 400 ram alsan seni idare eder.bende ddr 400 256 mb var gayet güzel çalıştırıo sistemi xp pro olduğu halde.tabii ki 512 ye tamamlayacaım onu 512 ye ancak şu anki imkanım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar