Gunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 28 Kasım Cuma Günü itibariyle Ödül Avcılığı kariyerimin doruğuna ulaşmış bulunmaktayım. Böyle bir threadle pekiştireyim de ilerde "ilk Türk BH kimdi" denirse çıkarıp göstereyim hehe /rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Kutlarım gratz[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Ilk Turk Master Bh Omans'tan Gazap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bu arada tebrikler, 4-5 Gune benimkide biticek bir yanlishlik olmassa.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Tebrikler , baslarsin yakinda kelleleri evin onune dizmeye ;)[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 gratz[hline]Sne v'Knox / eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: Gunn, 30 November 2003 13:38 tarihinde demiş ki: 28 Kasım Cuma Günü itibariyle Ödül Avcılığı kariyerimin doruğuna ulaşmış bulunmaktayım. Böyle bir threadle pekiştireyim de ilerde "ilk Türk BH kimdi" denirse çıkarıp göstereyim hehe /rahatsız tebrik edeyim ,padawanın olayım .. :)[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ama kendi bürosunda ölüo arkadaş :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 işte ya :) Tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: DeLiDuMRuL, 30 November 2003 13:40 tarihinde demiş ki: Ilk Turk Master Bh Omans'tan Gazap.. Doğrudur, Gazap'ı Rori Rebel Base'de görmüştüm, Master Bounty Hunter olarak. Bizim Ginelus da Gunn'dan daha önce Master olmuştu. Bi de Sad de yıllardır 3444 Bounty Hunterda. En son 18k inves. xpsi kalmıştı ama neyse... :-D Yani bayağı Master BHmiz var. Ama herhalde ilk Master Rifleman benim. :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Master Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bu durumda eğer kimsenin itirazı yoksa ilk two handed master swordsman de ben oluyorum. Var mı herhangi birinin itirazı ayrıca ben ilk Türk jediyim da :P[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: sgecca, 01 December 2003 10:54 tarihinde demiş ki: bu durumda eğer kimsenin itirazı yoksa ilk two handed master swordsman de ben oluyorum. Var mı herhangi birinin itirazı ayrıca ben ilk Türk jediyim da :P[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse (Yazık hala kendini jedi sanıyo... :-P)[hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 evet benimde bildigim kadariyla ilk master bh gazapo oldu,ayrica sirasini bilemiyorum ama ginelus ta masterbh oldu 1 kac gun once, kismetse 2 3 gune bende master oluyorum. bu arada gunn kardesimi gonulden kutlarim bu zor yolu sonunda bitirmis. keske bi de silmek zorunda kalmasaydim bh i.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 birkilimi master bh yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 birakiliiiir master image designer olacam ben cantinada kivirtacam,berberlik yapacam :) . bu arada tukler arasinda ilk bh a baslayip ta investigationdan hoslanmayip en son bitirende benim galiba , cok dirayetliyim valla. inatla birakmadim. ama napiim devler saolsun bana bh i yakistiramadilar, illa kivirtacaksin diolar.yaktin beni ogoed ... [hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith [Bu mesaj sadATS2 tarafından 01 December 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 İlk master politician olucam inşallah... dimi mad ?[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Yok abi Rori'de bi cenabetlik var. Sen kullandın master Image Designer çıktı. Muhendis kullandı, master musician çıktı. Eededo kullandı, master medic çıktı. (Kolay ama :)) Kutadgu kullandı, ona da master image designer çıktı. (Rori'de mi kullandı bilmiorum ama Holocron Rori lootu idi sanırım.) Bana da master dancer çıkacak gibi gelio bu gidişle...[hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Devvo önce sen bir bul da ne çıkarsa çıksın o zaman[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Hehe olsun yine de thread bi amaca hizmet etmiş oldu. Yarın öbürgün ben çıkıp "ilk türk MBH benim" dersem çıkarır gösterirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ilk turk master pimp olarak gostericegim kesin..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bende bugün kullandım bi tane master brawler çıktı (naboo imp base den drop oldu)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hehe yalnız cok eski MBH leri saymayın. O zamanlar istediğin title yazılıyodu kafaya bisru MBH vardi. Gercek MBHlar daha cok yakinda cikmaya basladi (forumlari takip ediyorum) zaten ham game play olarak o kadar cok saat istiyo ki pek inanmam yani COK eskiyim diyenlere. Investigation treesinin buglarini da hesaba katarsak 1600 saat falan sadece gametime gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 yok yok bunlar harbi mbh senin gibi, burada eski olan oyuna, 3 gun baslayan, dırek bh a gıden ve butun skıllerı halleden, ama bı turlu investıgatıona ısınamadıgı ıcın master olamayan yada olamayan tek eskı benım :)[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 tek degilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HALVET Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 İlk Türk M B H Ottomans'dan Gazap. Fakat Fazla M B H Göz Çıkarmaz. Vatana Millete Hayırlı Olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar