Durlag Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bianchi dag bisikleti al... Saglikli olur..KAlan parayida taksiye verirsin yagmurlu havalarda ;:)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 lol yanlış post'u quote etmişsn =)) Ok biliyorm yaf Ama yabancı araç olduğunu bilmiyodum corvette'in o yüzden 40k ya çok ucuzdu 2002 model Ama vergi varsa canı cehenneme =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ben halen amerikanlardan yanayım bir dolu güzel amerikan varken napacan almanı italyanı.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Benim yüksek zekam sayesinde amacına ulaşmış :p karizma gitti haydee tren geçti vagonları say sen =))[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 =)) Yok canım yüzüne vurmak istemem yinede :p[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 hmm sanirim senin yerinde olsam yeni audi a3 lerden alirdim. o paraya alabilecegin en kaliteli araba bence. audi lafi bile yeter zaten. bu arada mini cooper falan demisler oyle bir hata yapma derim. guvenligi konusunda pek iyi seyler soylenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Bir alman otomobil sitesinde 2.el 2001 porsche carrera görmüştüm 30000 euro idi .[hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 O carrera'yi turkiye'ye sokup TR plakasi alip kullanmak icin bi 15-20 k euro daha vermen gerekir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TataR16 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Öncelikle ilginiz için teşekkürler. istedigim araba spor görünüm olcak bikere.Yani kesinlikle tek kapı olması. Bu alet cabrio type bi alet olablir.yada turbo yada güçlü motorlu.Aslında aklımdaki birkaç araba şunlar: 0km Racing:==> 1-Seat Leon Cupra R 2-Ford Focus Rs 3-Peugeot 206 Rc 4-Alfa Romeo 147 GTA 5-Vw Golf R32 0km Touring==> :p 1-Honda S2000 2-Audi A4 Cabrio 3-Mg Tf 4-Mazda RX-8 5-Mazda Mx-5 2.el Racing==> 1-Mitsubishi Evo6,7 2-Subaru impreza wrx sti 2.el Touring==> 1-Chevrolet Corvette 2-Chevrolet Camaro ss 3-Porsche Boxter Benim düşüncem bu arabalar üzerinde yogunlaşıo ama karar veremiorm. Ps: Mini kuzenimde var sürekli onunla takılıorz aynı evdeiz fln o yüzden düşünmüorm. Şimdiden Sagolun :)[hline]LetS GeT iLL..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Porsche Boxter tabi ki...Porsche amblemi yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 30.000 EU ya bu saydıkların arasından alabileceğin bir araç olduğunu hiç sanmıyorum. Ayrıca kusura bakma da 3 sayfa milleti tartıştırdıktan sonra bunları yazmanda pek doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 camaro alabilirsin , bulursun o fiyata.[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust [Bu mesaj -Apex- tarafından 03 December 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 porsche diyeni vururum o arabaya değil kardeşim porsche falan ayrıca boxster olacak[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 30.000 euro ne kadar azmış ya opel vectrada alınmıyo o fiyata honda accord da alla allaa.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar