daverc Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Beyler izmirde İtaly serveri disinda daoc oynuyan yokmu yaw ? :)[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ben varım,ama ara verdım.SI gelsın baslıcam tekrardan onu beklıyorum.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 eu mu us mu ?[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Eu[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 hmmm bende başlicam. biz 2 arkadaşız ve excaliburda oynamayı düşünüyoruz .başka izmirde bu oyunu oynayan var mı ki? şöyle hepimiz bi toplansak tanışsak fena olmazdı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 onun icin soyledim zaten biz 8-9 kisi kadar italy serverinde oynuyoruz (Vortigern)[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar