Firehawk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 arkadaşlar ben yeni üye oldum ve ilk mesajim tutkunu olduum araba bölümüne tabiki :) ehliyetimi yeni aldim okula gidip gelmek için arabaya ihtiyacim var fakat kararsizim arabalar hakkinda pek fazla bilgim yok yazilanlari okumaktan başka :( 3kapi 206xs yada 307xs düşünüyorum motoru beygiri okadar önemli değil hizli gidip kendimi öldürmek gibi bi amacim yok yaklaşik 30 milyar kadar babam bütçe ayircak bu fiyata bu arabalar var sizden istediim bu dediim arabalar hakkinda biras bilgi vermeniz yol tutuşu ne biliyim güvenliği yaptiği uyuzluklari falan yada sizce bunlari almayipta ne almaliyim 3 kapi düşünüyom ona göre bişiler sölerseniz sevinirim iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Öncelikle hoşgeldin Paticik'e, 307 daha konforlu 206yla kıyaslarsan.Ama ben olsam ikinci el 206 GTI alırım o parayla.Birde modifiye yaparsan artı siyah olursa olay bitmiş olur.Hızlı arabayla illa ölüceksin diye birşey yok.Ben ölmemiştim sende ölmezsin merak etme =) Sadece bir ara büyük kaza yaptım beyin kanaması geçiririm diye hastanede tuttular o kadar =)[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 dungeon lol adam motoru güçlü hızlı giden bişi istemiyom demiş direk gti+modifiye girmişsin :) sıfır alıcaksan ford focus 1.4i Comfort fiyatı 28.5-29 milyar civarı şehir içi 8.8litre yakıt tüketiyor 170km max hızı var gayet güvenli bi araba yedek parça sorunu yok yol tutuşuda iyi --------------------- benzin falan yakmasın yılda 1 depo doldururum şehir içi kullanıcam ufak olsun diyorsan lupo 1.4tdi oxford 3 silindir alet 75hp 170 basıyo buda maximum sehir içi 5.6litre yakıyo 26.5 m fiyatı var ----------- ikinci el düşünüyorsan borusan oto ya git mini cooper falan sor :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bu arada 206 XS hakkında tam anlamıyla bilgi almak için şu siteye bakabilirsin.http://www.peugeot.com.tr/modeller/206/html/xs.htm 307 XS için ise http://www.peugeot.com.tr/modeller/307/index2.htm Linklerdende anlayacağın gibi bu bilgiler Türkçedir..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Adam bakmıştır heralde peugeot.com.tr ye okadarda değil. Kullanan fln warmı yoltutuşu flm nasıl önerirmisiniz demek istemiş. Gerçek hayattan bilgiler yani.. Bencede 307 al tabiki daha oturaklı daha büyük daha güvenli bi araba. Ayrıca şu an çoook çok fazla satılıyor. Ancak şu an arabalardan anlamıyorsun diye hemen kendini bloke de etme örneğin arabaya binip hasta olduktan sonra gözünü daha yükseklere dikeceğini düşünüyorum. Ayrıca Clio 1.5 dci de alabilirsin şehir dışı 3,7 şehir dışıda 5,4 yakıt sarfiyatı var ortalama 4,3/100km 24,790,000,000 TL de fiyatı.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 mini one al o zaman. 90 beygir, 1.6motor gerçi. 100km'de şehir içi şehir dışı yakıt tüketimi ortalama 7.0 litre civarı bişey. 0.2 fln artar artarsa heralde bu rakam. fiyatıda 30 milyarın biraz altında. hatta sağlam bulabilirsen eski minilerden al =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firehawk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler anladiim kadariyla 307 ii ama büyük olduu için ilk araba olarak almami tavsiye etmiyorsunuz 206xs de ona göre biras daha ufak ama duyduma görede onun kasasida moturuna göre biras hafif kaçiyomuş diolar mini cooper a karşi pek bi ilgim yok hoşumada gitmiyo açikçasi 106 quick içinde aynisni düşünüyorum daha öncede renault umuz olduu içinde hiç bi renoya bidaha binmek istemiyorum ee napçan ben :) hmm en iisi bi ara 206xs 307xs ve focusu yakindan incelemek :( [Bu mesaj Firehawk tarafından 01 December 2003 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ilk araba diye kendini istediğin arabayı almaktan mahrum etme bence. Al, sev, değerini bil ve hakkını ver[hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki: "adam tehlikeli yaa!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firehawk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 orasida doğruda okadar ii bi şöför değilim daha doru dürüst trafiğe çikmadim öle ara sokaklarda kullandik büyük araba almamak mantikli gelio bana artik :hmm: aklima gelmişken bi kaç soru daha ekliim 1. el bi araba aldik mesela 30 milyar olsun buna vergisi şusu busu ne kadar olur 2. el alirsak 30 milyarlik bi araba bunun için ek neler ödemek lazimdir? [Bu mesaj Firehawk tarafından 01 December 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 1- Büyük araba sayılmaz ki 307... Tamam geniş olabilir diğerlerine göre ama... Kendine karşı cömert ol! 2-Eline geçen fiyatlar zaten vergiler dahil fiyatlar değil mi? Büyük ihtimalle öyledirler[hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki: "adam tehlikeli yaa!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firehawk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ford un sitesinde gezindim biras sanirim bu ya darkline yada sportrend olmali ikiside 3 kapi ama anlamadim zaten pek bilgimde yoktu ehue ama hasta oldum açikçasi bunada hepsini alip tektekmi kullansam napsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bu resimdeki Focus RS. 30 milyara alamazsın[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firehawk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 demiştim zaten galeride yazmio hangi model olduu 3 kapi bi darkline i biliyom bide sportline i ne kadar acaba bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 - Bi kere "küçük araba daha az yakar" düşüncesinden sıyrıl. Bknz. pejo 206 ortalama 8.8 litre. Firmaların verdikleri tüketim değerleri optimize edilmiş şartlarda geçerlidir. Yani 100km de 5-6 litre yakar dediklerine bakma. Ha eğer sen hayatın boyunca otobanda, rüzgar yokken, eğim olmadan, 5.vites 90km ile giderim, frene bile basmam diyorsan dedikleri değerler doğru çıkıyor. Türkiye şartlarında en uygun otomobil, sana en az sorun çıkaracak (yedek parça, servis fiyatları açısından), özellikle süspansiyonu türkiye yolları için uygun (otobanlarda bile delikler olduğunu düşünürsen), standart aktif/pasif emniyet donanımına sahip (Emniyet kemeri, havayastığı, şasenin sağlamlığı, abs vb) ve 2. el piyasası olan araçlardır. Ki bu normlara uyan markalar Renault, peugeot, Citroen, Ford, Hyundai vs şeklinde sıralanabilir. Ha eğer param war diyorsan bir volvo alıp tüm bu özelliklere sahip olabilirsin :) Neyse, sonuç olarak benim sana tavsiyem; - Yeni renault megane . (Donanım, güvenlik, performans ve yedek parça bakımından mantıklı. Bende 1 ay önce aldım. Sedan Dynamique. ve araçtan çok memnunum. Seri değil felam deselerde sonuçta ralliye katılmıcam ve konforu yeterli) 0 km fiyatı peşin indirimi, hurda araç felam düşülünce 33 milyar civarında. - Vw Golf. (her zamanki Alman işçiliği ve kalitesi. Biraz yedek parçası ve servisi pahalı ama değer) Vw golf pacific 29.5 milyar civarı. - Peugeot 307 ( 3 aşağı 5 yukarı renault ile aynı teknoloji ile üretilmiş bir araç. Özellikleri yeterli. Görünüşü benim hoşuma gitmiyor ama yinede fanatikleri war :) Fiyatı 28 milyar ile 35 milyar arası değişiyor donanım paketine göre. - Ford Focus (Yol tutuşu çok başarılı. Ama benim kanım bi türlü kaynamadı fordda. Ford denilince çok yakan araçlar geliyo aklıma nedense. Birde yukardaki araçlardan daha fazla ses alıyor içeri) 1.6 modelinin fiyatı 30 - 36 arası - Honda Civic (Çok güzel ve güçlü bi otomobil. Sessiz ve aynı zamanda donanım yeterli. Yanlız biraz nazlıdır ve yedek parçası pahalıdır. Tüketimi ortalama 9 litre civarında yanlız hızlı devirlenen bir araç olduğu için ve hızda benzin demek olduğu için genellikle çok yaktıkları söylenir. Alınası bir araçtır) 28 milyardan başlıyor. - Toyota Corolla (İyidir hoştur, motoru ve karoseri sağlamdır. Hatta 800 binde toyotalar gördüm. Yanlız bu araçta parça/servis fiyatı biraz pahalı. Ve yakıt tüketimi bazen anormal değerlere ulaşabiliyor. 12-13 litre gibi. Düşünülebilir) 30 milyardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Velhasıl kelam, benim 30 milyarım olsaydı 3 milyar daha koyar yeni megane alırdım. Netekim aldımda :) Kolay gelsin.[hline]Darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firehawk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 navy bilgiler için saol megane a da bakaris nasi olsa deneme sürüşü bedava ;-) ama hala içimde reno ya karşi bi antipati var yillar önce çok sorun çikariodu şimdi herşey deişti ama genede sevemedim ben onu :( ford u deneme firsati buldum dün hayran kaldim bakalim nolcak halim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar