nanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 DELPHİ PROGRAMINDA SORUN YASIYORUM SINAVA GIRECEGIM AMA ANLAYAMIYORUM HOCALARDA IYI ANLATAMIYOR NASIL CALISACAGIM LUTFEN YARDIMCI OLUN[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 nereleri net anlayamadın yazarsan daha yararlı olur heralde[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ewt sölersen yardım ederiz.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 www.programlama.com www.yazgelistir.com www.delpiciler.net(bölemidi?) bir yığın source-yardım alabileceğin yerler var..Bak derim Extra olarak..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar