dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 daaldım ya,fallen a bundan sonra kerem alışık dicem ben kasabı bosverin loledit: imajin url'ini degistirdim gorunsun die / athea[Bu mesaj athea tarafından 24 Nisan 2002 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Acık alkol almış alabirim dün gece. İnsanlık hali işte. Ne kızıyonki... Zati deşifre oldum herkese. Şarkıcı ne zaman beni frenlemek istese başlıyo şarkıya: "Laşatemi kantaaaareee" ben de sazan gibi atlıyom tabiiii. Kınıyorum kınım kınım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 laşate mi kantareee koman ki gitaro maroo laşatemi kantare solo italyanoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Walla bir ara caine telefon çaldı baktık kim arıyor diye annem yazıyodu şarkıcı kadın bunu duydu ve daha dğün annemiin şarkısını sölemeye başladı :-p Sonra kedi bir ara Lam Susun tek atılmadığımız yer burası kaldı derken müzik kesildi zaten garip garip kim bu deliler diye bize bakan diğer masalar anlamış oldu kim olduğumuzu Bir arada vasmussen lam bizim tımarhane ne zaman kapanıyodu dedi sanırım :-p Blackrose zaten kedinin gömleği çıkarıp geldiğine emindi eh sonucta eğlendik atheyi dövdüm kusura bakmasın üzülmesin olur böle şeyler fallen bize karabiber üfliyim derken gözü açık üfleyince geçici süre blind oldu ,;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 ne zamandir yapacam, sonunda yaptim! lasatemi kantare nin sozlerini buldum bize ne ifade eder bilmiom ama olsun, icim aciodu bu lasatemi'nin kendi adinin sarkisini bile bilmio olusuna efenim sarkiyi soyleyen sahis, gonullere taht kurmus italyan sarkici Toto Cutugno ve sarkinin gercek adi da L'Italiano TOTO CUTUGNO - L'Italiano Lasciatemi cantare con la chitarra in mano lasciatemi cantare sono un italiano Buongiorno Italia gli spaghetti al dente e un partigiano come Presidente con l'autoradio sempre nella mano destra e un canarino sopra la finestra Buongiorno Italia con i tuoi artisti con troppa America sui manifesti con le canzoni con amore con il cuore con piu' donne sempre meno suore Buongiorno Italia buongiorno Maria con gli occhi pieni di malinconia buongiorno Dio lo sai che ci sono anch'io Chorus: Lasciatemi cantare con la chitarra in mano lasciatemi cantare una canzone piano piano Lasciatemi cantare perche' ne sono fiero sono un italiano un italiano vero Buongiorno Italia che non si spaventa e con la crema da barba alla menta con un vestito gessato sul blu e la moviola la domenica in TV Buongiorno Italia col caffe' ristretto le calze nuove nel primo cassetto con la bandiera in tintoria e una 600 giu' di carrozzeria Buongiorno Italia buongiorno Maria con gli occhi pieni di malinconia buongiorno Dio lo sai che ci sono anch'io Chorus. La la la la la la la la... Chorus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suican Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 toplantı yapıpda cagırmayan zihniyeti ben napiim bilmiyorum söylersem banlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 ulan yazio forumlarda iki haftadir "karakedi nereye yanliz gidemez" topicinde yuh gormeyen gozlerinize $eedim ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 hah ben de tam ulen su sark1n1n sözlerini adam gibi bilen yok mu dicakt1m, helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suican Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 ben anlamam tel icq vb gibi bi sürü iletişim aracını kullanmayan zihniyeti neyse bak ban geliyo sui susss..... (susdum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Ede sui kimseye kullanılmadıki o dediklerin benie arayn olmadı mesela bak şimdide kullanmıyorum o teknolijileri direk burdan yazıyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 ay o sozleri bi de anlasak ne guzel olcak hehehe un italiano vero = a real italian demek bak bunu buldum demin sozlukten baktim (http://www.langtolang.com by gunebakan the enishte rulez) lasatemi'nin imzasindaki igrenc gulu kaldirip, "un italiano vero" olarak degistirmesini talep ediyorum. aksi takdirde banlansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 bu arada aynı yerde bu aksam da flamenko gecesi mi ne var :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 said: 2001-10-27 15:31 tarihinde, suican yazmış: ben anlamam tel icq vb gibi bi sürü iletişim aracını kullanmayan zihniyeti neyse bak ban geliyo sui susss..... (susdum) olm benim makina 546476 tane format gecirdi, icq'm bozuk zaten lutfen calisio, listem gocup gocup duruo bi msg at ekliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 daha ayilamadim ben, almiyim :P said: 2001-10-27 15:35 tarihinde, Denth yazmış: bu arada aynı yerde bu aksam da flamenko gecesi mi ne var :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suican Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 lam kocaman icq çiçeğine tıkla listeye al o kadar zormu athem top modelim emniyet genel mdürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Evet bende ayılmamışım trabzon maçına bilet aldım arkadaşı aradım yarın kaçta buluşuyoz maç için diye cevap çok tgüzeldi salak maç bugün elimdeki bilete baktım ve evet maç bugünmüşş dedim :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 numarani nerden bilcem de alcam lan ehu bi msg at da gorelim numaran neymis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 bende bedeni, ruhani ve mali ac1dan müsait deelim Athe lam kaj para geldi hesap, en son milleti ay1lt1p muhasebe müdürü edas1yla Vass la ceplerindeki paray1 almaya çal1s1yodun :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suican Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 atjem canım cigerim kedimin yastıgı güzel insan immzam varya onun hemen altında yeşil icq çiçeği var bak ona tıkla hemen alıyo liste yapmıs adamlar böle bi teknoloci var şimdi bunu kullanmazssak ayıp olur dimi kediye hadi bakiim hadi canım sen kedinin yanına öperim hepinizi Sevgili en doğal lameriniz Büyük insan Suican :-p uin:53814071 ( çiçeği göremeyecek kadar hala sarhoş olan zihniyete ithafen numaramı ekledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 said: 2001-10-27 15:07 tarihinde, dark-dr yazmış: laşate mi kantareee koman ki gitaro maroo laşatemi kantare solo italyanoo... Ahanda bu da başladı...Dur geliyom vokale(.set musicianship 50) Yettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 EN YAKISIKLI BEN CIKMISIM!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 said: 2001-10-27 15:35 tarihinde, Athenax yazmış: lasatemi'nin imzasindaki igrenc gulu kaldirip, "un italiano vero" olarak degistirmesini talep ediyorum. aksi takdirde banlansin. Hadi len... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 said: 2001-10-27 15:48 tarihinde, karakedi yazmış: EN YAKISIKLI BEN CIKMISIM!!!!!!!!!!!!!!!!! Başlamışken sana da hadi len... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suican Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 günaydın alkoilk kedim eminim aranızda tek ayakda kalan adam blackrosedur niahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 kıskanma güzelim, nede olsa hepimiz kardejjjiz.. heeh. said: 2001-10-27 15:49 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış: said: 2001-10-27 15:48 tarihinde, karakedi yazmış: EN YAKISIKLI BEN CIKMISIM!!!!!!!!!!!!!!!!! Başlamışken sana da hadi len... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar