Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Saatlerdir bi lambada kopukluk var yanıp yanıp sönüo cızzzzcızzzzz yeterlaan dedim en son tekme attım bidaha yanmadı yahu sinir etti adamı ışıksız olmuyo bişiler içiom dökcem kapatmayıncada sinir etti şimdi uçantekme attım söndü lan yeter ne sinir şeyler var şu hayatta böle küçük problemlere tekme ile cevap verceksiniz rahatlıcaksınız üleeen Oh be:-P[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Yatsana cocugum sen yarın okulun var hala lambalarla ugrasıo bakın hele. Gir bakim yatana cabuk.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 yyaa ama uykum yook[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 hadiileeen:-P odtüden mi dövcen hehe[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
Öne çıkan mesajlar