umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 arkadaşlar ben creative nin eax ı olan ses kartı arıyorum bu özellik sadece 5+1 kartlardamı var yoksa normal creativenin ses kartlarındada varmı?[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 sb live kullanıyorum 2000 yılında almıştım (5.1 desteği yok) bu kart destekliyor ama vibra 128 gibi kartlar destekliyor mu bilmiyorum. bide bu eax olayı creative in geliştirdiği bir şey sanırım (yanlış biliyor olabilirim) başka marka ses kartları eax destekliyor mu bilmiyorum [Bu mesaj Castigater tarafından 30 November 2003 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 eax creative e özgü bir olay evet. vibra 128 de eax yok. destekleyen kartlar: sblive value sb 5.1 audigy audigy2 gerisini hatırlamıyorum..:P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar