nizsaints Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 http://46664.tiscali.com/ Niye türkiye yok çok sinir oldum bu duruma türkiye çok süper biyerya gerek duymuyo filan yada türkiyedeki insanlar yardım etmek istemiyorlar harhar yine ezik style takılıyo türkiye hadi bakalim nolcak[hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Adamlar kimden para gelcegini iyi biliyolarda ondan bizim ulkemize bi yardım numarasi konulmamış.[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 turkiyede aids afrika kadar yaygin degil ulkelere bakmadm ama birde bizde kayitli 2000 aids hastasimi ne var digerleri hic bilinmiyo halbuki insanlar bana bisey olmaz deyip iliskiye girdiklerinden baya fazla aidsli sayisi mehmet ali erbil bile aids li imis siz dusunun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bugun gazetede okudum bi manken pre.. dagitiyomus..millet seker sanip dalmis direk cogu kisi elinde 5-10 pre ile gazateye cikmis komik seyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar