medusa748 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Şifremi falan yazıyorum kabul ediliyo sonra oyuna girmeden önce çıkan son ekranda şöyle bir hata veriyor: Bir çalışma zamanı hatası oluştu. Hatayı ayıklamak istiyor musunuz? Satır:5 Hata:Nesne bu özellik veya yöntemi desteklemiyor Lütfen yardım edin nasıl halledicem şu sorunu. Şimdiden teşekkürler..[hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 xp mi kullanıyorsun. xp kullanıyorsan service pack olmadan java oyunlarını açamazsın.. Serivice Pack 1 i uptade etmen lasım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 medusa. java virtual machine yükle. Adres: http://download.bagkur.gov.tr/KODS/msjavx86Xp.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Xp service pack 1 in tam adresi neydi arkadaşlar bir yardım edebilirmisiniz?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 windows uptade den indireceksin adresi orası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar