Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Dumanlı dağlarda ölümü aramak eleştirdiler yanlış ve kör bir şekilde hakları olmadan eksikmişim boşmuşum yanlızmışım size ne benim seçimlerimden, bu gri dumanlı şehri terketme isteğimden ağza gelen kan gibi, son bıçağın tende bıraktığı soğukluk gibi silmek istiyorum herşeyi, herkesi bırakın yakamı artık, defolup gidin hayatımdan demek istiyorum size bağıra çağıra surata çarpılan su gibi keskin, ilk öpücük gibi hızlı, ve acemi korkularımıda alıyorum yanıma sevgilerimide giderken bu yol uzun, bu yol zor ama gitmem gerek zorunluluk oldu yaşamak bile, bu karanlık bu acı beni unuturmu hiç? Zahmetli sabahlara uyanmaktan bıktım ben nerede olduğumu unutmak istiyorum Sonun ne zaman geliceğini düşünmemem gerek bu yolda çaresizce olmamalı hayat hiç bir zaman ölüm bile güzel olmalı hatırlanmaya değer “en karanlık günün bile sabahı var” demeyin bana çünkü o sabahın da bir akşamı var, efkarla, hüzünle, suya düşmüş hayallerle dolu hayatımı yargılayıp asıyorum neden diye sormayın akasya kokulu akşamları özledim ben, kahkaha ve eğlence ile sarhoş olunan dost sofralarını balık yemeyi rakı içmeyi özledim gülerek şakalaşarak o özgür ve kaçınılmaz korkuyu görmek istedim son bir kez neden diye sormak anlamsız değil mi? ben yaşamayı özledim sıra arakdaşlarını, unutulmuş isimleri ve suratları hatırlamayı birde sevmek zaten uzak bir şehirde yaşıyan unutulmuş ve yaşlı bir adam olmuş benim için belki hiç tanımadığım, tatmadığım şimdi hesap sormak da gereksiz karşıma çıkmayan fırsatlar için yüzüme hiç gülmeyen insanlar için, beni anlamayan martılar için bu gece yıldızları sahte bir sis perdesiyle gölgelenmiş dünyanın ortasındaki şehrimin berrak yüzünün tıpkı düşüncelerimi gölgeleyenlerin uykularımı kaçıranların çığlıkları gibi ne sevmesini bildim nede sevilmenin ne demek olduğunu yaşamak zor biliyorum ama bazen demir kapılı bir bahçenin eşiğindeyim uçsuz bucaksız, gözün görebildiği kadar karanlık asıl zorluk burada yaşamak sevmeden, hissetmeden, sahip olmadan, benim gibi[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar