Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow'de ırkaların meslekleklere yararı?

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

sistemi bilmiyorum ama benzeri sistemlerden yola çıkarsak;

*Her ırkın statleri olur
örn; night elf çevik (dex) orc güçlüdür (str)
Buna göre değişik alanlarda üstünlük sağlarlar
yani bi night elf rouge bi orc rougedan daha başarılı olucaktır

*Her ırkın bazı özellikleri vardır
örn; night elflerin karanlıkta saklanması gibi
karanlıkta saklanmak gibi bi özellii olan bi char rouge olunca baya bi avantaj sağlamış olur

*Görünüş olarak avantajları vardır
örn; gnomelar boy olarak çok ufaktır
Bu saçma gözüksede önemli bi detay player vs player combatlarda özellikle bazı classlar için boy faktörü çok önemli oluyo
örn; bir rouge yada bir mage (kısacası yakın dövüşte zayıf olan classlar) 'in savaşlarda fark edilmemesi önemlidir

*Bide son olarak önem veriyosan rp olayı var
Her ırkın geçmişi, kişiliği, özellikleri vs farklıdır eğer iyi bir role player san bunlara önem vermek isteyebilirsin

umarım yardımcı omuştur...[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yosun, 28 November 2003 23:04 tarihinde demiş ki:
*Bide son olarak önem veriyosan rp olayı var
Her ırkın geçmişi, kişiliği, özellikleri vs farklıdır eğer iyi bir role player san bunlara önem vermek isteyebilirsin

umarım yardımcı omuştur...[hline]Froc Vormbeyn
DaoComics

sağlam laf[hline]Kiralık kahraman,
Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür...
!!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz bu geyiklerde ciddimisiniz?
çünkü öyleyseniz ben şimdiden soğudum oyundan

Ben size ne bulucağınızı söyliiim ne bug ne bişi olucak herkes eşit olucak (bu oyun içi class dengeleri içinde geçerli) Öle her önüne geleni kesemiyceksin yada ne biliiim birinin lootunu alamıycaksın Herkez hak ettiğini alıcak Birbirini ezmek olmıycak tek yapabilicein beraber olup daha da güçlenmek olucak (ki bu çok gerekicek)

Ayrıca bu UO diil başlamışsınız hemen 100 str 20 int geyiklerine yada ne biliim ben onu keserim parçalarımlara

PvP türü olaylara girmek için genelde baya bi gelişmek gerekir o bittikten sonrada tek başına öle kimseyi deviremezsin çünkü classlar dengelidir. Yani classları birbirine yakın iki kişi birbirine girince biri ölüyosa diğeride azıcık bi canla kalır. Öle bi büyü atiim 1 kişi deviriim laylaylom zor görürsünüz...[hline]Froc Vormbeyn
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten onların çoğu geyik olarak kalacak.
şurda elimizde karakterler ve özellikleri hakkında 1'er paragraf anca yazı var, sadece 3'er özelliklerini biliyoruz. ne desek eksik o yüzden (ama dediklerin doğru olacak bencede yosun), daha çok bilgiye ihtiyacımız var kesin bişi söylemek için.[hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

Bızımkı geyık zaten harbı geyık oyle eylencesıne konusuyoruz.

Aynı classlardan aynı sevıyedekı oyuncuların kapısması tabıkı dengelı olucak. Ama sen mage olupda yanına guclı bır rogue yaklastırırsan hangı oyunda olursan ol ınersın asagı.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Bende tırstım hörst dedim adamlar nereye çekti muabbeti :)

Büyücüsüne göre değişir şu an bile magelerde invisibility ve frost armor olduunu biliyoruz. Adam frost armorla dolaşır back stab yedii anda invis olur. Ya kaçar yada uzak bi noktadan doğru büyülerle stealtherı yatırır.
Tabi bu çok uç bi örnek ama bu tip durumlarda her zaman stealther avantajlı olsada sonuç değişebilir....[hline]Froc Vormbeyn
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...