lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 her halde bir orc shamanla bir tauren shaman arasında bir fark vardır? sitede böyle bir acılıklama bulamadım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 normal skillerde mutlaka bazı şeyler farklı olacaktır, büyüler değişik vb olabilir, farlı attacklar falan olacaktır kesin. ama direk, fark şudur diye açıklanmış bişi yok bildiğim kadarı ile. ama tradeskills de baya bi fark olacağı kesin ırklar arasında.[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 sistemi bilmiyorum ama benzeri sistemlerden yola çıkarsak; *Her ırkın statleri olur örn; night elf çevik (dex) orc güçlüdür (str) Buna göre değişik alanlarda üstünlük sağlarlar yani bi night elf rouge bi orc rougedan daha başarılı olucaktır *Her ırkın bazı özellikleri vardır örn; night elflerin karanlıkta saklanması gibi karanlıkta saklanmak gibi bi özellii olan bi char rouge olunca baya bi avantaj sağlamış olur *Görünüş olarak avantajları vardır örn; gnomelar boy olarak çok ufaktır Bu saçma gözüksede önemli bi detay player vs player combatlarda özellikle bazı classlar için boy faktörü çok önemli oluyo örn; bir rouge yada bir mage (kısacası yakın dövüşte zayıf olan classlar) 'in savaşlarda fark edilmemesi önemlidir *Bide son olarak önem veriyosan rp olayı var Her ırkın geçmişi, kişiliği, özellikleri vs farklıdır eğer iyi bir role player san bunlara önem vermek isteyebilirsin umarım yardımcı omuştur...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: yosun, 28 November 2003 23:04 tarihinde demiş ki: *Bide son olarak önem veriyosan rp olayı var Her ırkın geçmişi, kişiliği, özellikleri vs farklıdır eğer iyi bir role player san bunlara önem vermek isteyebilirsin umarım yardımcı omuştur...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics sağlam laf[hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Rp neymıs Ben Tauren mage olucam uzerıme pro reactıve attımmı str 100 olur zatı dalıcam ona buna.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 pure human mage olcam böle cüce gibi ayu heriflerin str 100 intelligence 20 ken benim intelligence 150 olcak milletin beynini parçalicam büyülerle.Tauren ayılarına bi polymoprh yeter.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Oz zaman bende Dwarf rogue olurum bole sınsıce yılan gıbı sokulur, sertce boga gıbı cıkarım bakalım o zaman 150 ınt ne pokuma yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Abi siz bu geyiklerde ciddimisiniz? çünkü öyleyseniz ben şimdiden soğudum oyundan Ben size ne bulucağınızı söyliiim ne bug ne bişi olucak herkes eşit olucak (bu oyun içi class dengeleri içinde geçerli) Öle her önüne geleni kesemiyceksin yada ne biliiim birinin lootunu alamıycaksın Herkez hak ettiğini alıcak Birbirini ezmek olmıycak tek yapabilicein beraber olup daha da güçlenmek olucak (ki bu çok gerekicek) Ayrıca bu UO diil başlamışsınız hemen 100 str 20 int geyiklerine yada ne biliim ben onu keserim parçalarımlara PvP türü olaylara girmek için genelde baya bi gelişmek gerekir o bittikten sonrada tek başına öle kimseyi deviremezsin çünkü classlar dengelidir. Yani classları birbirine yakın iki kişi birbirine girince biri ölüyosa diğeride azıcık bi canla kalır. Öle bi büyü atiim 1 kişi deviriim laylaylom zor görürsünüz...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yok zaten onların çoğu geyik olarak kalacak. şurda elimizde karakterler ve özellikleri hakkında 1'er paragraf anca yazı var, sadece 3'er özelliklerini biliyoruz. ne desek eksik o yüzden (ama dediklerin doğru olacak bencede yosun), daha çok bilgiye ihtiyacımız var kesin bişi söylemek için.[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bızımkı geyık zaten harbı geyık oyle eylencesıne konusuyoruz. Aynı classlardan aynı sevıyedekı oyuncuların kapısması tabıkı dengelı olucak. Ama sen mage olupda yanına guclı bır rogue yaklastırırsan hangı oyunda olursan ol ınersın asagı.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bende tırstım hörst dedim adamlar nereye çekti muabbeti :) Büyücüsüne göre değişir şu an bile magelerde invisibility ve frost armor olduunu biliyoruz. Adam frost armorla dolaşır back stab yedii anda invis olur. Ya kaçar yada uzak bi noktadan doğru büyülerle stealtherı yatırır. Tabi bu çok uç bi örnek ama bu tip durumlarda her zaman stealther avantajlı olsada sonuç değişebilir....[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hadi hemen oyuna baslayalım artık... :D[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bende tırstım bir an ilk bir kaç post'u okudum dedim "allah uocular bastı gene" sonra rahatladım :lol: Bencede büyük bi etkisi olucak ırkların...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar