DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ben bi jedi oliim siz ozaman görün RPyi. Bi cübbe giyip dolanacam şehir şehir... Coronet cantinada bir akşam: Sman'chi: -Oooo Devvo naber hayırlı olsun FS slotun, gel sana bi içki ısmarlayam. Yanında da bi krayt FWG5 veririm ucuza, 2.5 speed 50-100 damage sadece 250k, dost işi... :-D ""Bijıınn, jınn, jınnn, arrgh...."" Devvo: -Jedi business, go back to your drinks... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: Madturk, 02 December 2003 14:54 tarihinde demiş ki: Umrumda bile degil , 32 meslegide bitirmem grerekse gine , jedi olucam. Sonrada Dark Jedi Master. Aha buraya yaziyorum. bana sacma geliyo jedi olmak tabi jedi olup saticam acc dersen o baska :) sirf bu oyun icin adsl p4 2x 2600 520 ram aldim oyunumda bugun yarin gelir benim amacim bh olmak.. pvp yaparim vs..sonucta jedi olunca amacin ne olucak onu merak ediyorum.. tabi olma demiyorum bu kadar ugrasmisin insallah olursun ama pesinde 11651 kisi okadar ugrasitigin sey belki bilgisayarindaki bi hata sonucu gidecek belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 jedi master olcam diyor işte, daha ne amacı olsun :) en az 2-3 ay sürer ;)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 hic bi yere gitmez oldugu yerde kalir bende bh im ama ilk holomu actim ve direk jedi kasmaya baslicam onumuzdeki hafta insallah, icimizden birileri acicak bu zimbirtiyi master marksman master scout master bh bunlar tamam master image designer 1.holo master entertainer master pistoler bunlarida bitirmem 1 haftadan fazla surmez bu noktadan sona 2 . holomu acicam ve onun soledıgı proofla ılgılı masterları da yaoacam hayırlısı ısallah mad hadi bastır kocum.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bu arada ben Ogoed'e çıkar demiştim, Beyaz kullanmış holosunu, rifleman çıkmış... Guildimizin ikinci Rifleman'i de belli oldu. :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 khar'al ve kelcho'da riflemandi en son biraktigimda.Jimena'da rifleman istiyor.Rifleman bayaa gozde meslek aslında.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar