GeeM Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Atamıyorum delircem yaa Dos ortamında hddyi görmüyo Win cdsinden boot ediyorum No hdd detected.. naapmam lazım? almaz olaydım S.Ata yaa off amma değişik şeymiş hasta etti[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 HDD nin yanında verilen bir cd olması lazım onda butun ihtiyacın olan herseyi bulacaksın cd deil diskette olabilir . Baktın olmadı autoexec ten at dimdirek formatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 yok cd fln vermediler.. disket te yok. OEM aldım ama daha yeni gitsem verirlermi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Eyer o cd yada disket herneyse o olmazsa buyuk uyumsuzluklar cıkar format attıgında bile tanıtamazsın bilgisayara hdd ye bence bi ara sor unutmuş olabilirler .. Sakın onları almadan format atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 disketi var format atarken press f6 to install a 3rd party scsi or raid driver diyor tabiki xp de bu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ayrica disker anakarttan cikiyor hdd den degil[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bana HDD nin yanında vermişlerdi ama neyse sen daha iyisini biliyorsundur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar