GeeM Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Atamıyorum delircem yaa Dos ortamında hddyi görmüyo Win cdsinden boot ediyorum No hdd detected.. naapmam lazım? almaz olaydım S.Ata yaa off amma değişik şeymiş hasta etti[hline]
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 HDD nin yanında verilen bir cd olması lazım onda butun ihtiyacın olan herseyi bulacaksın cd deil diskette olabilir . Baktın olmadı autoexec ten at dimdirek formatı :)
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 yok cd fln vermediler.. disket te yok. OEM aldım ama daha yeni gitsem verirlermi?[hline]
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Eyer o cd yada disket herneyse o olmazsa buyuk uyumsuzluklar cıkar format attıgında bile tanıtamazsın bilgisayara hdd ye bence bi ara sor unutmuş olabilirler .. Sakın onları almadan format atma.
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 disketi var format atarken press f6 to install a 3rd party scsi or raid driver diyor tabiki xp de bu[hline]
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ayrica disker anakarttan cikiyor hdd den degil[hline]
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bana HDD nin yanında vermişlerdi ama neyse sen daha iyisini biliyorsundur belki.
Öne çıkan mesajlar