yosun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Ya sizden bi ricam olucak Dungeon Siege Legends of Aranna da cdm deki bi sorun yüzünden tam yükleme yapamıyorum Bana şu dosyaları yollar yada upload edermisiniz; oyun klasöründeki /resources/terrain.dsres /map/mpworld.dsmap dosyaları maile yollayabilirsenizde [email protected] ama upload terciimdir saolun[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ya nolur yokmu upload edicek birileri up![hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firehawk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 o map 90mb yok ki öle bi balanti edek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bende hiç yok 90mb olduunu da bilmiodum yinede saolun[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar