onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Beyler internetten ispanyadan bir firmadan bir adamla tanistim adamlar 399$ dan bir sene ispanya garantili 6600 satiyorlar ilgilenen varsa buraya yazsin adamlar en az 3 tane yolluyorlar o yuzden adam ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yanlış göle olta atmakla ilgili bi ata sözü var mıydı?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Yontemde garantili Western union yaptigimiz icin adamlar bir teknik gosterdiler ralici adini farkli bir isim veriyoruz eger telefonlar gelirse alici adini onlarin adi yapiyoruz gelmezse parayi rahatcana geri alabiliyormusuz western unionda. Ilgilenen varsa acele kontak kursun said: onlyreal, 28 November 2003 03:43 tarihinde demiş ki: Beyler internetten ispanyadan bir firmadan bir adamla tanistim adamlar 399$ dan bir sene ispanya garantili 6600 satiyorlar ilgilenen varsa buraya yazsin adamlar en az 3 tane yolluyorlar o yuzden adam ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 acikcasi satis yapmiyorum olay internetten oldugu icin buraya yazdim ama eger yanlis forumsa lutfen degistirin said: Grudge, 28 November 2003 03:46 tarihinde demiş ki: yanlış göle olta atmakla ilgili bi ata sözü var mıydı?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 buradakinden çok bir fiyat farkı yok..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 e yani ne diyim abi 1 milyarin ustunde ben sana 500 milyon diyorum beyler almak istiyorum bu telefonu ama 3 tane isime yaramaz ilgilenen yokmu? said: arcane, 28 November 2003 04:04 tarihinde demiş ki: buradakinden çok bir fiyat farkı yok..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 sakat bi iş.400 dolar 600 milyona yakın yapıyo,kargosuyla gümrüğüyle 600 milyonu geçer.onun garantisi garantiden sayılmaz,çünkü türkiyede geçerli değil.biraz daha para verip kaçak almak daha güvenilir bence.[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 burada 750 milyon[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ayrıca o western union meselesini biraz daha açarmısın, senin dediğin gibiyse gelse bile gelmde diyenler çıkmazmı[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 dolar demiş[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 euro dedim adam bazi ulkelerde gumrugu karsilariz dedi onuda sormak lazim haklisiniz western union bir para yollama teknigi yani sonucta adini degistirmedikce adam alamaz bizde ulasmadi diye geri alabiliriz sanirim denizbanka sormam lazim neyse beyler ilgilenen ler buraya yazsin daha cok bilgi alinca konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben dün sordum 780 sana olur garantisiz dedi.Ama o telefonu almadım çok büyük ve çok kaba sırf resim çekçek bok püsür yapçak die almam öle bişi..Zaten resim çekçeksem bütün sınıfta hatta okulda var o telefonlardan ben 6100 aldım çok da memnunum[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben alabilirim p.m. atarsan gorusuruz..[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 western unionda para cekildikten sonra , parayi geri almak imkasiza yakin derecede zor.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 alan varmı? yada şöyle soriyim kazık yiyen varmı bu zamana kadar?[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bu telefon dogubank kobalas elektronik de 400 euro[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar